SHOPPING

PAKKEKALENDER | 24 gaveidéer til under 100 kr.

Vi nærmer os december, og det betyder, at det er ved at være tid til at tænke på at sammensætte en pakkekalender til dem, vi holder mest af. Læs med, og få 24 ideer til søde gaver under 100 kroner.

24 gaveidéer til din pakkekalender

Da man var barn, var chokoladekalendere lig med starten på en helt fantastisk måned med lidt ekstra forkælelse hver eneste dag. Nu er det måske nogle andre ting, man sætter pris på, men der er nu stadig intet så hyggeligt, som at åbne en lille gave hver dag i december fra en, som man holder af. Én ting er også sikkert, og det er, at det er mindst lige så hyggeligt at være den, der giver de små gaver. Hvis du går med en tanke om at lave en pakkekalender til din søster, veninde, mor eller en helt fjerde, så se med i galleriet, hvor redaktionen på IN har samlet 24 gaveideer under 100 kr. og bliv inspireret til, hvad en lækker hjemmelavet pakkekalender kan indeholde.

LÆS OGSÅ: 9 adventsgaver under 200 kroner

PSST… Hvis du er mere typen, der elsker at modtage gaver, kan du jo eventuelt vise det her til din kæreste, din mand eller den, der skal give dig verdens bedste pakkekalender - det er da et ret godt hint, er det ikke?

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde

24 gaver til pakkekalender