SHOPPING

Perler hitter (igen) - Se sæsonens smukkeste her

Perler har længe været et kendt smykke i modeverden. Og nu hitter de igen! Se med her, hvor vi viser de smukkeste smykker med perler.

Perler der aldrig ’går af mode’

Perler har siden det gamle Grækenland været brugt i smykker. De var en af de smukkeste og mest værdsatte ædelstene, hvis ikke de mest værdifulde, i mange kulturer. Nu hitter de igen – og med god grund. Perlesmykker er tidløse og kommer derfor tilbage til modeverden igen og igen, hvilket vi godt forstår taget i betragtning af, hvor smukke de er. Mange kender perlen som hvid og rund, men er man ikke til den klassiske form, findes der i dag utallige perlesmykker i forskellige farver og former.

Sådan styler du dit perlesmykke

Selvom den klassiske hvide perle ofte forbindes med et fint og fancy smykke, skal det ikke holde dig tilbage fra at bruge det i hverdagen. Man kan nemlig sagtens bruge perlerne til hverdagsoutfittet, uden at det bliver for meget. Pift din strik, skjorte eller T-shirt op med én enkelt perleørering eller med et perlearmbånd.

Mangler du prikken over i'et til dit outfit? Shop 15 overdådige smykker, lige her. 

Skal du ud med venner eller veninder? Så vælg de mere voluminøse perleøreringe, som kan give dit outfit et mere festligt og ekstravagant udtryk. Er du til 20'ernes brug af perlerne? Så kombiner perlerne på kryds og tværs - det kan man sagtens! 

Tag et kig i galleriet nedenfor og få inspiration til dit næste køb af smykker med perler. 

Perler hitter

LÆS OGSÅ: Hele historien om Tiffany & Co. 

Læs mere om: