SHOPPING

Pift dine sommeroutfits op med smukke ringe

Accessories er en stor del af dit outfit – især ringe som skinner sig frem på fingrene. IN har samlet 13 ringe, du kan mixe og matche til forskellige outfits.

13 ringe til dit sommeroutfit

Ringe er for mange forbundet med særlige begivenheder i deres liv. Specielt vielsesringen, forlovelsesringen og måske endda barselsringen kan have en helt særlig betydning. Det kan også være et arvesmykke eller en gave fra en helt særlig person, der gør ringen unik.

Diamonds are a girl's best friend

Heldigvis gælder det gode gamle ordsprog stadig: ’Diamonds are a girl's best friend’. Èn ring er flot på fingeren, men hvorfor nøjes med én, når der findes så mange flotte ringe? Det gode ved ringe er nemlig, at man aldrig kan få for mange – og de kan mikses og matches på kryds og tværs. Ringene behøver heller ikke at være adskilt i guld og sølv, for du kan sagtens mixe farver og materialer alt afhængig af din stil.

LÆS OGSÅ: Det fineste hårpynt til bryllup 

Denne sæson er der rig mulighed for at opgradere på ring-kontoen. Vi ser i højere grad i mode-billedet, at smykker bliver en stor del af et outfit og dermed også noget, der skifter efter humør og lejlighed. Der findes utallige ringe; både tynde som tykke, store som små og med eller uden diamanter. Med det store udvalg kan man finde netop de ringe, som passer bedst til sin egen stil.

Har du også lyst til at mikse og matche både dyrt og mindre dyrt samt stort og småt? Så lad dig inspirere af galleriet herunder.

IN har samlet 13 fingerringe, der kan peppe ethvert outfit op:

13 fingerringe til dine sommeroutfits

LÆS OGSÅ: 9 smukke tasker til sommer og sol