SHOPPING

Rejina Pyo og & Other Stories nye designsamarbejde kalder på sol og sommer

Den London-baserede designer, Rejina Pyo, har sammen med & Other Stories skabt en kollektion inspireret af power dressing og passionsdrevne kvinder. Læs med her, når IN tager dig med bag designsamarbejdet og viser dig de nye, fine items, som du kan klikke hjem.

Den koreansk-fødte og London-baserede designer, Rejina Pyo, er gået sammen med highstreet-giganten, & Other Stories, om en helt exceptionelt fin kollektion, som finder sin inspiration i kvinders passion, naturen og det virkelige liv.

I front for kollektionen er nogle noget anderledes modeller – tre kvinder, som inspirerer Rejina, fordi de følger deres passion: Lotta, en østersdykker fra Sverige, Poppy, der gror en spiselig og medicinsk have i Devon, og Brittany Ash, som er en LA-baseret blomsterartist.

- Jeg er inspireret af kvinder, som følger deres passion og gør det til deres livsvej. Den energi og free spirit-attitude skaber genklang hos mig, fortæller Rejina.

Læs også: Eksperten: Her er de 6 bedste råd til salg af tøj online

Rejina Pyo er kendt for sine smukke farvesammensætninger og anderledes silhuetter, og det afspejler hendes samarbejde med & Other Stories også. Her er der fuld drøn på overdimensionerede ærmer, anderledes snit og fine forårsfarver – og vi drømmer om at eje det hele!

Rejina fortæller:

- Vores kjoler har aldrig været feminine på en piget, sød måde, det er som om, ærmerne næsten er for store og de kan lige så godt skræmme folk væk – den attitude kan jeg godt lide. Jeg er vild med power dressing helt generelt. Det er ret vildt, hvordan tøjets kraft kan ændre dit humør.

Læs også: Sådan har forlovelsesringe forandret sig gennem tiden

Kollektionens materialer består blandt andet af økologisk bomuld, uld fra ’The Responsible Wool Standard’ og eksklusiv silke, som har en lang levetid og kan holde fra generation til generation.

Det er ikke sådan noget smid-væk highstreet-mode,”fortæller Rejina.

Læs også: Uniqlo og JW Anderson klar med ny, imponerende kollektion

Kig med i galleriet herunder og opdag hele den nye og yderst fine kollektion.

Du kan klikke dine favoritter hjem lige HER.

Rejina Pyo x & Other Stories

Læs også: Guide: Sådan opnår du den perfekte forårsgarderobe