Rigby & Peller Lingeri

SHOPPING

Rigby & Peller Lingeri

Du tror måske at du har styr på din BH-størrelse. Det har du med stor sandsynlighed ikke, for det viser sig at 70% af alle kvinder bruger en forkert størrelse. Få rådgivning og hjælp til at finde den helt rigtige BH hos nyåbnede Rigby & Peller

Undersøgelser viser at 70% af alle kvinder bruger den forkerte BH-størrelse og det kan have stor betydning for din krop og selvtillid. Det har Rigby & Peller tænkt sig at lave om på! Rigby & Peller er et lingeri-koncept, der for nyligt er kommet til Danmark og vi har været på besøg for at teste det.

Rigby & Peller, der startede helt tilbage i 1939 med made to measure korsetter, udvidede hurtigt forretningen til al slags lingeri og pludselig var det ikke kun englands upper-class, der var vilde med det velsiddende bomuld, også den engelske dronning var tilhænger og 1960 blev Rigby & Peller officielt udnævnt til kongelig hofleverandør.

I 1982 blev Rigby & Peller så opkøbt af June & Harold Kenton, der forvandlede forretningen til den første "ready-to-wear" indenfor lingeri, men fortsatte tanken omkring den gode og personlige sevice. I 2012 blev Rigby & Peller opkøbt af hollandske Wanderwelde, der udvidede konceptet og begyndte at brede det ud over hele verden - bl.a. med to nyåbnede butikker i Danmark; én på Frederiksberg og én på Strandvejen i Hellerup.

Vil du forkæle dig selv, så slå et smut forbi Rigby & Peller - måske sammen med din mor eller en veninde - og giv dig tid til at finde den helt rette størrelse og model… måske kommer du ud som en helt ny kvinde?

OBS! Rigby & Peller fører størrelser helt op til 110G, så der burde være mulighed for at alle kan finde noget, som passer til dem.

Besøg Rigby & Peller på Strandvejen 94, 2900 Hellerup eller Gammel Kongevej 164, st th. 1850 Frederiksberg C.