Shop Helle Fagralids stil

SHOPPING

Sådan klæder du dig som Helle Fagralid

Skuepillerinden satser på det enkle, men eksklusive. Læs, hvordan hun selv karakteriserer sin stil

Den 37-årige skuespillerinde Helle Fagralid er lige nu aktuel i den anmelderroste tv-serie Forbrydelsen på DR1. Her spiller hun lægen Maja Zeuthen, hvis liv bliver vendt på vrangen, da hendes datter bliver kidnappet.

Selvom skuespillerindens egen stil tilsyneladende står i kontrast til alteregoets, har de fælles indgangsvinkel til tøjvalg og stil. For med et arbejde, hvor hun arbejder både længe og folder sig ud fysisk, vægter Helle Fagralid komfort højt.

INs udsendte Julie Evner har fået hende til at sætte egne ord på stil, tøj og shopping.

Hvad vil du fremhæve ved din personlige stil?

"Jeg tænker egentlig ikke særlig meget over min stil, men er bevidst om, at tøjet skal være behageligt og passe til min figur. Gennem mit arbejde får jeg lov at prøve en masse forskellige stilarter, så min private stil er nok blevet mere afdæmpet og enkel med tiden. Og så kan jeg vældig godt lide høje hæle, fordi det giver en flot holdning og er sexet og skønt, når man ikke er specielt høj."

Er der noget, du tager særligt hensyn til med din stil i forhold til det liv, du lever?

"Jeg hader at fryse og cykler meget til og fra arbejde, så mit tøj må alligevel gerne være lidt praktisk. På teatret skal mit tøj kunne holde til, at jeg for eksempel ligger og ruller rundt på gulvet, så der skifter jeg til en slags træningstøj."

Hvilket stykke tøj eller accessory holder du særligt af?

"Min trenchcoat var en dyr investering, men det er en klassiker, så den regner jeg med at have i mange år fremover. Og så har jeg en del hjemmestrikkede sweatre med affektionsværdi. Jeg kan i det hele taget godt lide at gemme og genbruge tøj, så jeg har flere arvede ting fra både min mor og eks-svigermor, som jeg er glad for" slutter Helle Fagralid.

Se, hvor du kan shoppe Helle Fagralid's look i galleriet nedenfor.