SHOPPING

Sæsonens badetøj - 13 styks til dig

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder BADETØJ! Se og shop sommerens flotteste badetøj lige her.

Tretten år efter, at kvinder får lov til at konkurrere i de olympiske Lege, introducerer Carl Janzten en to delt badedragt til at forbedre deres præstationer. Det var i virkeligheden bare shorts og en T-shirt, men tætsiddende nok til at forårsage lidt af en skandale. Siden da er der sket en del og i dag fås badetøj i alverdens forskellige former og farver.

Alligevel kan badetøjsshopping være en smule ambivalent for de fleste af os. Ofte skal de første bikinier og badedragter prøves når kroppen stadig er vinterbleg og derfor ikke helt parat til modeshow i prøverummet. MEN det skal da ikke stoppe os, når sommer og sol snart er at mærke.

Badetøj er ofte det vi har mindst af i vores garderobe, men også det, der bliver brugt mest tid på at finde. Det er nemlig ikke altid lige let, at finde den helt perfekte bikini eller badedragt.

Denne sæson går vi all in på rene linjer, men sommerens mode har skam også plads til mønster og farver.  Specielt badedragten har fået sit comeback - ejer du ikke en sådan, er dette en udemærket undskyldning for, at investere i én denne sommer. Er du alligevel mere til den todelte udgave er det fine grønblomstrede mønster fra danske Ganni er et godt eksempel på, hvordan en mere frisk bikini kan berige din garderobe.

Trænger du alligevel til lidt inspiration inden badetøjsjagten går ind, så har IN samlet 13 af vores favoritter til dig i galleriet her:

13 af sæsonens flotteste badetøj

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du sommerklar fra top til tå