SHOPPING

Sæsonens hotteste farve - find din gule favorit

Sæsonens absolutte favoritfarve er gul, og derfor er gul et must-have i din forårsgarderobe. Vi har fundet 11 gule items, som vil pifte dit forårsoutfit op.

Gul hittede allerede sidste år, men er igen i år vendt stærkt tilbage, og vi kan ikke løbe fra det. Vi må springe ud i den friske farve, hvis vi vil følge årets helt store hit. Gul skaber solskin i din garderobe og smitter af på andre. Gul giver dig power og udstråler energi.

LÆS OGSÅ: Forårets vigtigste farver

Hvis du er modig, hopper du i gul fra top til tå, og hvis du lige skal vende dig til farven, så start med et item, som kan friske hele dit outfit op. Det kan være et par sneakers, en clutch, en cardigan eller en hat. Start et sted, og end måske i gul fra top til tå.  

Ved de internationale modeuger slog både Tods, Sportmax, Prada og flere andre modehuse fast, at gul ikke kun hører foråret og sommeren til, vinteren kommer også til at byde gul velkommen. Det giver endnu en god grund til at kaste sig ud i farven.

Påsken nærmer sig og anledningen til at hoppe i gul kunne ikke være bedre. Så spring ud i det, og brug påsken som en god undskyldning for at komme i gang.

LÆS OGSÅ: 9 farvede ankelstøvler til foråret

Tag et kig i galleriet og find dit gule favorit item

11 gule fund

 

Læs mere om: