SHOPPING

Sæsonens mest cool regntøj

Det er ikke til at komme udenom - Danmark er et regnfuldt land. IN guider dig her til sæsonens fineste regntøj, så du kan gå regnen i møde med stil!

Det er noget fint og meditativt over regn på ruden, men regn er faktisk også hyggeligt at være ude i, hvis man da er klædt ordentligt på. Med en god hat, en smuk jakke og et par bukser kommer man langt, og så gør en paraply da også underværker, hvis det ikke blæser for meget. Regntøj er en nødvendighed, når man bor på vores breddegrader, og når man nu trækker i det vandtætte så tit, kan man jo lige så godt prøve at finde noget regntøj, som man rent faktisk bryder sig om.

LÆS OGSÅ: Har du styr på dit regntøj? Så se her, hvordan du beskytter dit hår mod regn

At man ser dum ud i regntøj er i hvert fald en gammel skrøne. Nok er man ikke helt lige så sofistikeret og lækker som man er i kjole og stilletter, men man kan få mange super cool vandtætte styles, der kan føre en tørt igennem regnen til enhver tid. Og faktisk har lige netop regnjakken fået ualmindelig meget opmærksomhed på det sidste, så den findes efterhånden i mange forskellige og ret fashionable afskygninger. De helt store modehuse har sågar taget regntøjet til sig og lavet nogle ret fantastiske lukusudgaver af blandt andet regnjakken.

De flotteste regntøj 2017

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

 

Læs mere om: