SHOPPING

Sæsonens mest cool statement t-shirts

Statement T-shirten er ikke til at komme udenom. IN giver dig inspiration til at finde dén statement t-shirt du skal gøre til en del af din forårsgarderobe. Lige nu er der netop et hav at vælge i mellem, som helt sikkert alle sammen vil bringe farver og humor ind i din hverdag!

T-shirts er et must have i enhver garderobe. De behøver hverken at være kedelige eller basic, for sæsonerne byder på flere og flere nye cool T-shirts. Og det er ikke bare hvilke som helst T-shirts. Gå efter en T-shirt med et budskab, logo eller anden form detalje, der kan give dit look et humoristisk strejf. Det kan både være logomania, et sødt eller stærkt budskab, eller blot en fin tekst skrevet med glimmerskrift. Både de danske brands og store internationale modehuse har gode bud på den helt perfekte statement T-shirt.

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til forået

Statement T-shirt til enhver lejlighed 

Det gode og nemme ved T-shirts er, at de kan sammensættes på mange måder. Du kan både style den med jeans og høje sko, så du er klar til en bytur, eller du kan tage en cardigan over og et par sneakers til, så du kan være klædt behageligt på til job. Mulighederne er mange og der er bestemt også mange at vælge i mellem. Statement T-shirten kan redde enhver tøjkrise, så det er bare med at få skaffet dig en!

Vi har samlet 11 af sæsonens mest cool statement T-shirts til dig her

Girly statement T-shirt 

Girlpower. Vi er vilde med alt ved denne super cool lyserøde tøse-T-shirt!

2NDDAY, 400 kr. Kan købes online HER 

Statement T-shirt til foråret  

En fin forårsfarve der vil gå til jeans, nederdel eller under en kjole, når du skal lufte de bare ben.

Acne Studios, 821 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Forårets fedeste sneakers

Grafisk statement T-shirt

Grafisk cool statement T-shirt med billede i stedet for tekst. Det klassiske Gucci-logo er til at spotte i baggrunden. Selvom der er mange detaljer på T-shirten, er den nem at style – tag et par jeans på dertil. Det virker hver gang!

Gucci, 4.107 kr. Kan købes online HER 

Logo statement T-shirt 

En navy blå farve der vil klæde de fleste. T-shirten bærer det klassiske Love Moschino logo og er piftet op med små figurer, der dekorerer den så fint. 

Love Moschino, 849 kr. Kan købes online HER 

Statement T-shirt til enhver lejlighed 

Loewe laver mange flotte T-shirts og ofte sker der meget på dem. Denne er lidt mere underspillet, dog har den stadig et fint logo og detalje på brystet. Helt sikkert en T-shirt der vil passe ind i enhver garderobe!

Loewe, 2.015 kr. Kan købes online HER 

Klassiker med et twist

En sort T-shirt er en klassiker og et musthave i enhver garderobe. Den her fra Off-White er et godt bud på en sort T-shirt med et twist. Og så har den desuden et statement vi kan lide!

Off-White, 1.900 kr. Kan købes online HER

Sporty statement T-shirt

En sporty og anderledes T-shirt med mange detaljer som flæser, lynlås og logo. Sæt den sammen med en cool nederdel og tage de høje sko på – så er du klar til en bytur!

Prada, 5.152 kr. Kan købes online HER 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Underspillet statement T-shirt 

En cool og underspillet statement T-shirt, hvor logoet ikke er altafgørende selvom det er placeret centralt. Den smukke sarte gule farve minder om foråret og en skøn citronsorbet!

Saint Laurent, 2.200 kr. Kan købes online HER 

Stine Goya Production T-shirt 

Vidste du heller ikke Stine Goya lavede film? Vi er i hvert fald vilde med den sjove detalje ”A Stine Goya Production”. Den her T-shirt vil helt sikkert gøre dig bemærket!

Stine Goya, 500 kr. Kan købes online HER

Frisk statement T-shirt 

En pæn og klassisk T-shirt i en frisk farve, der vil gå til det meste i din garderobe.

Valentino, 1.866 kr. Kan købes online HER 

Frugtigt statement 

Frugt og sjove lækre detaljer, kan også gøre en statement i sig selv, når det er sat sammen med logoet på den måde, som denne MSGM T-shirt gør det.

MSGM, 700 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 16 solbriller til både vinter og sommer