SHOPPING

Sandaler med lav hæl

Undgå ømme fødder, og vælg et par komfortable sandaler med en lav hæl. Se sommerens fineste sandaler med lav hæl.

Undgå ømme fødder, og vælg et par komfortable sandaler med en hæl under 10 cm. Komfortabel og fashionabel kan sagtens gå hånd i hånd. Det vil du se eksempler på i galleriet nedenfor, hvor du finder ti fashionable sandaler med lav hæl.

LÆS OGSÅ: Her er sommerens 5 største modetrends

Det er især de åbne sandaler, som er at spotte. Der kan du sagtens finde et par til din smag, hvor hælen er lav. Sæsonens hæl kommer både i en chunky- og tynd version – samt i et hav af forskellige farver, print og materialer. I galleriet nedenfor vil du primært finde et bredt udvalg af farvede sandaler, da farver er et hit i modeverdenen her til sommer.

At springe ud i farver kan være svært, men det behøver det absolut ikke at være. Med en farvet sandal kan du nemlig nemt troppe op i den sikre sorte eller hvide kjole, da dine farvede sandaler vil pifte dit outfit op og gøre det sommerligt.  

LÆS OGSÅ: 12 flade sandaler, der hitter

10 sommerlige sandaler med lav hæl

Feminin, hvid sandal

En fin hvid sandal, som krydser over foden, så de med sikkerhed sidder som de skal: helt til, og flatterende på din fod. Derudover passer hvid til ethvert outfit. 

Alexandre Birman, 3.660 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Sommergul sandal

Den gule farve går godt til de basic items, om det er i sorte, hvide eller en denim-farve. Hvis du går all in på farvetema, er gul rigtig smuk sammen med en sart lyserød.

Pura Lopez, 1.650 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 13 smukke sommerkjoler

Frisk, grøn sandal

Den grønne farve er på alvor kommet på banen igen, og derfor ville det være klogt at anskaffe sig et par grønne sandaler. Grøn er en farve du kan matche med næsten alle andre farver, og derfor kan du nemt style dem.

 

Mansur Gavril, 2.800 kr. Kan købes online HER

Karamelfarvet sandal

Et par karamelfarvede sandaler er som guf til sommeren. Med fine nitterdetaljer, gør det sandalen lidt mere speciel, og det samlede outfit får noget kant. Style dem med et par lækre denim shorts og en basic t-shirt eller en fin slip-on dress.

 

Shoe the Bear, 1.099 kr. Kan købes online HER

Sort og klassisk sandal

Et par sorte sandaler er aldrig dumt at have i garderoben. De går til alle former for outfits, om de så er sprængfyldt med farver, eller meget neutralt – og med en lav hæl går de også til mange forskellige anledninger.

Tamaris, 399 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 8 klassiske kjoler, du bør eje 

Feminin sandal

Hvis man vil hoppe med på farve-trenden, er en farve som rød, nem at starte med. Rød virker ikke så iøjefaldende som så mange andre farver kan gøre, da man i forvejen kender for eksempel den røde læbestift.


The Row, 5.190 kr. Kan købes online HER

Match din sandal, med en af sommerens fineste clutches. Find dem her

Sandal i populært print 

I og med at det er blevet en så stor succes med print, kommer det (heldigvis) også på sandalerne til sommer. Hvis du normalt har fornemmelsen af at slangeskinds-print er lidt voldsom er fodtøjet et godt sted at starte.

Notabene, 1.895 kr. Kan købes online HER

Sandal i krokodilleskind

Et par fine sandaler, som er nemme at hoppe i, og har samtidig fine detaljer med krokodilleskind. Går rigtig fint til en smuk slå om-kjole. 

Guiseppe Zanotti, 3.920 kr. Kan købes online HER

Sandalen der skiller sig ud

Nogle anderledes sandaler, der med garanti vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Den blå farve er iøjefaldende og ligeså er detaljen på hælen. Dæmp dem lidt ned med et par lækre jeans og en basic t-shirt eller spice dem lidt op med et jumpsuit til festen.

Jacquemus, 4.665 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Pink sandal 

Farver, der skriger kan være svær at våge sig ud i. Tag derfor nogle neddæmpede farver på i resten af dit outfit sammen med disse pink sandaler fra Aldo.

Aldo, 699 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 15 sandaler med hæl, du vil elske hele sommeren

Læs mere om: