Se Baum und Pferdgartens vinterkollektion 2013

SHOPPING

Se Baum und Pferdgartens vinterkollektion 2013

Den danske designerduo Baum und Pferdgarten viste en skøn og sporty vinterkollektion. Se billederne

Baum und Pferdgarten holdt i modeugen modeshow. Looket var 'Sporty Chic' med ankelkorte-bukser og toppe med firkantet snit.

Designerduoen Helle Hestehave og Rikke Baumgarten har de sidste par sæsoner bevæget sig helt væk fra bohemeretningen med florlette kjoler og i stedet skabt kollektioner med et sporty look, og det klæder i den grad det danske succesmærke, som i sommer vandt Den Gyldne Pelsnål.

Baum und Pferdgarten: Fra konkurs til succes

I 2009 indgav Baum und Pferdgarten konkursbegæring, et stort tab for den danske modeverden var i sigte. Heldigvis kom Bruuns Bazaar A/S Baum und Pferdgarten til undsætning, og kun et par dage efter adopterede de den danske designerduos hjertebarn. Det er dog fortsat Helle Hestehave og Rikke Baumgarten, der sidder i de kreative førersæder, men det kan mærkes, at de er blevet slået sammen med Bruuns Bazaar.

Der er en vis lighed mellem de to mærkers forkærlighed for det sporty, men hvor Bruuns Bazaar går uden om flæser og har valgt en mere maskulin retning, supplerer Baum und Pferdgarten med en mere feminin udgave, så de to mærker nu når ud til endnu flere fans af 'Sporty Chic'-stilen.

Baum und Pferdgarten holdt show på Charlottenborg
Baum und Pferdgartens modeshow blev holdt på Charlottenborg kunsthal. De kulturelle omgivelser harmonerede smukt med kollektionen, som i anledning af showet var stylet af de dygtige kvinder fra Femmes Regionales.

Her på IN-redaktionen er Baum und Pferdgartens vinterkollektion 2013 øverst på vores ønskesedler. Fra de fine sæt til den lækre kviltede mørkeblå jakke. Suk.

Se det bedste fra Baum und Pferdgartens vinterkollektion i galleriet nedenfor.