SHOPPING

Se dette efterårs H&M Studio-kollektion

Så er det igen ved at være den tid på året. H&M Studios A/W 2020-kollektion er i butikkerne lige om lidt, og vi sidder klar! Se alle styles nu og udpeg dine favoritter.

Traditionen tro lancerer H&M en Studio-kollektion i forbindelse med den nye sæson, og nu får vi endelig den længe ventede nye kollektion at se!

H&M Studio -kollektionerne udspringer altid af en særlig inspirationskilde, og denne gang er den inspireret af dem, hvis stil er ligeså vovet og frygtløs som deres attitude.

Noter fra 70’er-rock n’ roll, disco og punk - og moodboard-referencer der inkluderer David Bowies kønsflydende flair og dén tids festlige filosofier, ses blandt andet i kollektionens strømlinede jakkesæt, en grå frakke i genbrugt italiensk uld med skarpe skuldre og flæseskjorter i genbrugt polyester.

Mens minimalistiske toner som sort, beige og grå går igen, er også en dekadent farvepalet af azurblå og malakitgrøn dominerende – tilsat et snert af champagnepink og marmormønstre inspireret af italienske palazzoer.

LÆS OGSÅ: 10 STILFULDE STØVLER TIL EFTERÅRET

- AW20-kollektionens muse er ikke bange for at udfordre status quo. Denne kollektion er til dem, som fejrer at være sig selv frem for alt andet. Dem der bærer store øreringe på arbejde, styler den lingeri-inspirerede kjole over et par røde læderbukser, eller skaber lag med dybe v-halsede kjoler over en rullekrave for et afslappet men sensuelt look. Vi håber, at vores kunder føler sig inspireret til at klæde sig med en frygtløs, rebelsk attitude, fortæller Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M.

Kollektionen lanceres på hm.com d. 24. september 2020 – men du kan allerede se alle styles i galleriet herunder:

Se H&M Studio-kollektionen

H&M Studios A/W 2020-kollektion

 

H&M Studios A/W 2020-kollektion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om: