SHOPPING

Se Heidi Paulas længe ventede kollektion

Heidi Paula vandt MUUSE X VOGUE-konkurrencen i 2012. Se hendes nye kollektion

Det danske designtalent Heidi Paula vandt i 2012 MUUSE X VOGUE Talents Young Vision-prisen. Nu er hun klar med sin MUUSE Editions-kollektion, som blandt andet sælges på Muuse.com og er skabt i samarbejde med Muuse.

Kollektionen, der er limited edition, består af mørke, tætsiddende pieces, der flatterer kvindekroppen med elegante detaljer, såsom uldblonder og blødt, perforeret skind. Den hedder 'Music When the Lights Go Out' og er et slags udsnit af designerens skræddersyede kollektion 'DarkGlow'.

Heidi Paulas kollektion er dunken og dramatisk feminin og elegant, og designeren har ladet sig inspirere af både den kvindelige krop og psyke. Det dunkle tema arbejder Heidi Paula meget med, og det går igen i alt hendes design.

Paula bruger kun de mest eksklusive materialer, hvorfor'Music When the Lights Go Out', der blandt andet består af en klassisk og feminin pencilskirt og en langærmet blondebluse og en smuk cocktailkjole, er lavet i omhyggeligt forarbejdet silke, uld og skind.Find kollektionen på
www.muuse.com eller i MUUSE stores, der er at finde i Magasin på Kgs. Nytorv fra d. 28. januar til d. 3. februar samt Magasin Århus i uge 10.

Se den smukke kollektionen i galleriet nedenfor.