SHOPPING

Shop 13 cool hættetrøjer

De behagelige og lune hættetrøjer er tilbage og vi bruger dem gerne til alle slags outfits. IN giver dig 13 styks til din efterårsgarderobe.

Hættetrøjer er denne sæsons musthave-item. Den ses overalt i modebilledet og langt fra noget vi forbinder med et slasket søndagsoutfit længere. Det er blevet et statement i sig selv at bæte en enten farverig eller oversized hoodie.

Brug hættetrøjen udenover kjoler og nederdele eller tilsæt blot jeans eller shorts for at opnå et øjeblikkeligt fashionabelt look.

LÆS OGSÅ: Find dine nye favorit jeans

Vær ikke bange for at gå efter en rød statement hættetrøje, men hvis du mere er til det sikre look med knap så prangende farver, kan du blot gå efter en grå eller hvid hættetrøje med statementskrift. Hvis hættetrøjen bliver for varm i løbet af dagen, kan du slå den skråt over din skulder og binde en knude, for stadig at se fantastisk ud.

Stylingtips til hættetrøjen:

1. Style den farvede hættetrøje med et par jeans og et par lækre slippers til sommeraftnerne.    

2. Smid den grå hættetrøje under en blazer til en fin nederdel, og så har du et afslappet men pænt outfit til efterårets festligheder.

3. Tag en hættetrøje med i tasken, til at smide over den lange kjole – du kan altid binde den skråt over skulderen, hvis den stadig skal bidrage til outfittet, selvom du ikke skal have den på.

Se og shop 13 cool hættetrøjer her i galleriet:

13 cool hættetrøjer til sensommer og efterår

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: