SHOPPING

Shop 14 flotte fund med fjer

Fjer og fjerdetaljer pryder for tiden modebilledet på fineste vis. Bliv klogere på tendensen, og shop den direkte her – IN har fundet sine 14 fjer-favoritter!

Fjerdetaljer er tilladt på alle items, så vær ikke bange for at give dit outfit et ekstra pift ved at tilføje et item med den smukke detalje. Fjer er en luftig og iøjenfaldende detalje, der øjeblikkeligt tilfører ethvert look et ekstra twist. Lad detaljen snige sig ind på alt fra dine dine sko til dine tasker og jakker.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 flotte jakker til efteråret

Fjerjakken er et sikkert hit, og hvis ikke du er bange for at have et larmende og opsigtsvækkende outfit på, skal du gå efter dette item. Style det med nedtonede detaljer, og lad jakken tale for dig selv. For hvad er egentlig smukkere og mere lige til, end en jakke, der kan bære et outfit i sig selv?

Hvis ideen med en fjerjakke er for voldsom for dig, men du alligevel er faldet for tendensen, kan du nøjes med at tilføre detaljen via dine smykker eller accessories. Find det perfekte par fjerøreringe eller en smuk taske med fjerdetaljer, og lad dette item tale for sig selv. Hvis du slet ikke er til fjer som beklædningsgenstand, kan du også bruge den smukke detalje i din indretningsstil i form af for eksempel bakker, der er fjerformede.

Lige meget, hvordan du foretrækker at bruge fjerdetaljen i din stil, er der rig mulighed for det! Se med i galleriet herunder, og lad dig inspirere af 14 fjerfund – shop dine favoritter direkte fra galleriet:

14 flotte fund med fjer på

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER