SHOPPING

Shop de lækreste batik-fund

70'er mønsteret batik har fået sæsonens helt store comeback. Shop de lækreste batik-fund her.

Batik blev spottet på en stor del af SS19-catwalks, og er en trend fra 70’erne, man må sige er kommet tilbage. Batik er hvad man vil kalde det frie og unikke, og kan siges at være en trend, som vækker opsigt. Batik fås i både overdele, underdele, tasker, sko og accessoires, så der er ingen undskyldninger for ikke at prøve at hoppe med på trenden. Vælg batik-mønsteret i neutrale toner for et nedtonet 70'er-look, eller gå all-in på trenden og vælg batik i sæsonens populære hidsige neonfarver.

Style dit batik

Mange tror, at batik er svært at style. Det er en fejl, for det gode ved batik er nemlig at det kan gå til stort set alt. Både batik-items i neutrale, jordfarvede toner og sæsonens neonfarver går godt til stort set alt.

Er du stadig usikker, kan du læse her, hvordan du styler batik. 

Shop sæsonens batik-fund

Batik fra top til tå

Stella McCartney var en af de brands, som til deres SS19-show havde lavet et batik-mønster som seny bliver glemt. Fås både som bukser, trøje, men også denne rigtig flotte buksedragt, som kan styles med både stiletter og sneakers, alt efter anledning.

Buksedragt Stella McCartney, 7.835 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din buksedragt til fest

Neonfarvet batik

En t-shirt i batik er en af de items som er nemmest at starte med. Man kan nemt smide en simpel jakke udover, så de iøjefaldende farver ikke springer så meget i øjnene.  

 

T-Shirt Ganni, 665 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Mavebæltet i batik

En taske i batik kan ses som værende voldsom – men de findes altså også i neutrale farver. Vælg denne bæltetaske fra Wandler, som kan styles til et klassisk outfit med sikre farver, eller smid en masse farver i dit outfit, og tilføj denne.

Taske Wandler, 3.675 kr. Kan købes online HER

Sommerkjolen i batik

Her til sommer, vil du ikke være foruden en kjole i batik. Du kan gøre den afslappet, og du kan gøre den festlig, og samtidig er der en masse skønne sommerfarver, som kun kan få dig i godt humør.

Kjole Mango, 449 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din sommerkjole

Batik bøllehat

Bøllehatte er især spottet her til sommer, og hvad er bedre end to trend i én? Vælg en bøllehat i batik, og style den med en sød sommerkjole eller et par shorts og en t-shirt.

Hat Prada, 2.230 kr. Kan købes online HER

Bukser i batik

Bukser i batik kan være et stort spring for mange. Her er det vigtigt, at du måske vælger en overdel, som du virkelig holder af, og ved du ser godt ud i. Så er det lidt nemmere at springe ud i noget nyt og måske lidt anderledes.

Bukser MM6 Maison Margiela, 2.525 kr. Kan købes online HER

Pastelfarvet batik

Batik fås ikke kun i pangfarver, men også i lyse, sarte farver. Denne nederdel er et eksempel på det, og du kan style den til fest med en flot top og stiletter, eller til hverdag med en basic t-shirt.

Nederdel LoveShackFancy, 820 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Klipklapper i batik

Pedro Garcia er kendt for sine lidt atypiske klipklapper i batik. Perfekte til en lys sommerkjole og et par af sæsonens store solbriller. Du vil ikke undvære dem i sommerferien!

Sko Pedro Garcia, 2.590 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sommerens smukkeste festsko

Batik-sweater

En cashmere sweater er noget, som du altid gerne vil have mindst én af i din garderobe. Hvorfor ikke prøve at investere i en som er lidt anderledes? Den kan både tages frem til de kolde vinterdage, men også ud over en kjole når sommeraftenerne bliver lidt kølige.

Sweater The Elder Statesman, 8.885 kr. Kan købes online HER

All-in på batik

Hvis du skal gå all-in på batik, så er denne kjole lige noget for dig. Den er super tjekket og feminin på samme tid, og an på hvordan du styler den, kan du fremtvinge én af de to. Pssst – der findes også en matchende bøllehat til.

 

Kjole Prada, 16.265 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du shorts på arbejde