Pæne pasteller

SHOPPING

Shop de pæneste pasteller

Farvehjulets bløde og rolige farver hitter igen. De er lette og lige til at hoppe i. Se sæsonens pæneste pasteller lige her.

De sarte farver er igen i år blevet en sikker vinder hos de store modehuse i udlandet såvel som i Danmark. De bløde farver er ren farveterapi for en skandinavisk sjæl og klæder alle. Farvernes sarte nuancer er nærmest spiselige, hvilket også kommer til udtryk, når man får det på. Du er lækker i pastel.   

Mix og match

Pastelfarvernes changering gør det let at mikse nuancerne på kryds og tværs. Du kan bruge alle farverne sammen og skabe det ultimative sommerlook, som alle vil kigge efter, og du vil være lige til at spise. Er pasteller fra top til tå en for vild start, kan bruge pastelfarven som et enkelt item for at pifte dit outfit op. De passer nemlig til alt.

LÆS OGSÅ: Smukke sommerkjoler fra danske designere

Ingen undskyldning

Pasteller er perfekte til den kommende sommertid, og du kan hoppe i farver uden at være for prangende, hvis det nogle gange skulle være din grund til at hoppe farver over.
Pastelfarvede items findes i alle afskygninger. Tasker, sko, kjoler, jakker, nederdele, bukser, ALT! Så tag et kig i galleriet og find din pastelfavorit.

LÆS OGSÅ: Sommerens flotteste bikinier