SHOPPING

Shop eksklusivt design og støt Røde Kors

Kim Grenaa, der er stifter af DANSK Magazine, er blevet udvalgt som ambassadør for Røde Kors, og indsamler derfor penge til Røde Kors' humanitære hjælpearbejde - Du kan hjælpe til og samtidigt få opgraderet din garderobe...

Shop lækkert design og støt en god sag, når den Kim Grenaa inviterer til Charity Fashion Market d. 3. og 4. oktober, i form af en pop-up shop i Magasin, hvor det vil være muligt at købe lækkert desig i form af showpieces, udvalgte items fra kendte garderober , heriblandt Christiane Schaumburg-Müller og Medina) - Med hjælp fra brands som Designers remix, Bruuns Bazaar, Mads Nørgaard, Baum Und Pferdgarten og mange flere.

Pop-up shoppen åbner d. 3. oktober med en reception, hvor det blandt andet vil være muligt at byde på særlige styles og sæt båret af Christiane Schaumburg-Müller.

Det er i Magasin Du Nord på kongens Nytorv fra klokken 15.

Se også: Moderedaktørens favoritter lige nu

Pengene fra auktionen og salget i pop-up shoppen går til Røde Kors' humanitære hjælpearbejde, som du dermed er med til at støtte op om når du køber noget til Kim Grenaas Charity Fashion Market i Magasin d. 3. og 4. oktober.