SHOPPING

Shop florlette sommerklæder

Sommeren er for alvor over os og vi ser frem til leve i florlette og feminine klæder. Læs om trenden, bliv inspireret og shop direkte her.

Lange kjoler, stråhatte og jordfarver. Disse er nøgleordene for denne sommerstil, der bærer præg af sommerhusstemning, Sydfrankrig og gåture langs stranden. Det er endelig tid til at finde sidste års hørskjorter frem og så småt lade dem indtage garderoben.

Ofte lader vi de florlette klæder blive i skabet indtil kufferten skal pakkes til varmere himmelstrøg eller stranden kalder. MEN denne sæson kan du roligt iføre dig disse behagelige items til både hverdag og fest. Lad den lange sommerkjole få dig gennem mandagens tøjkrise og nyd, at den blot kan smides over hovedet - og bum så har du dagens outfit.

LÆS OGSÅ: Den ultimative pakkeliste til festival

TIP: Sæt den lange kjole sammen med sneakers for at give den et mere afslappet hverdagslook.

Både Chloé og Zimmermann banede vejen for en yderst let og behagelig sommer med deres lyse kollektioner. Danske Ganni og Custommade har også fyldt deres sommerkollektioner med lette materialer og neutrale nuancer. Udnyt denne sommer til at komme helt i feriestemning – også i hverdagen.

Er du ligesom os vild med denne tendens, så lad dig inspirere i galleriet herunder, hvor IN giver dig hele 17 bud på florlette sommerklæder:

Shop sommerens florlette klæder

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER