Se Kates skønne ventegarderobe

SHOPPING

Shop hertugindens budgetvenlige kjole

Endnu engang beviser hertuginde Catherine, at man ikke behøver at bruge en formue for at ligne en million

Hertuginde Catherine af Cambridge er en af tidens største stilikoner, og hendes stil bliver så ofte kopieret, at de kjoler, hun viser sig i, bliver udsolgt på rekordtid.

Catherine, der fødte lille prins George i slutningen af juli, har netop vist sig i endnu en misundelsesværdig kjole. Kjolen er set på hertuginden på de officielle familiebilleder af den nybagte royale familie og er fra mærket Séraphine. Den fuschia-farvede kjole koster kun 46 britiske pund (ca. 400 kr.), så her kan alle være med. Men man må hellere skynde sig, hvis man vil have fingre i den, for allerede nu reklamerer mærket med, at Catherine har haft kjolen på.

Kjolen, der minder meget om den blå kjole fra mærket Issa London, som hertuginden havde på på parrets første forlovelsesbilleder, er blevet en kjoleklassiker og produceres hver sæson i forskellige farver. Ventekjolen fra Séraphine er dog en anelse mindre tætsiddende, men kan sagtens bruges af kvinder, der ikke er gravide. Den har et flatterende snit med et flot bryststykke, der fremhæver barmen og skjuler uønsket mavefedt - perfekt til både hverdagsgarderoben og sensommer-festen.

Shop hertuginde Catherines kjole her.

Psst ... Hertuginden har haft god stil gennem hele sin graviditet. Se Catherines smukke ventegarderobe i galleriet nedenfor.

Til venstre ses den flotte ventekjole, som Kate har på på det officielle familiefoto.