Se Kates skønne ventegarderobe

SHOPPING

Shop Kates kjole på budget

I samarbejde med Banana Republic har Issa lavet en budgetvenlig udgave af Kates berømte forlovelseskjole

Hertuginde Catherine af Cambridge et af verdens mest kopierede stilikoner. Når hun viser sig i en kjole, bliver den udsolgt på kort tid.

Netop dét skete, dengang Kate og prins William blev forlovet. Her var hun iført en smuk og sofistikeret kjole fra det engelske mærke Issa. Den blå kjole blev udsolgt med det samme og er stadig så stort et hit, at Issa siden har produceret samme model i forskellige farver hver sæson.

Vil du have fingre i en ægte Issa-kjole, må du dog være forberedt på at punge ud. Den koster nemlig over 5.000 danske kroner. Av.

Heldigvis er der godt nyt, hvis du ligesom os går og drømmer om at tage en rigtig hertugindekjole på til fest. Issa har i samarbejde med highstreetmærket Banana Republic lavet en budgetvenlig udgave, som kan blive din for kun 675 kr.

Kjolen er en del af en hel samarbejdskollektion, som består af flere kjoler (heriblandt en kortærmet variant), skønne striktrøjer og kuverttasker.

Sæt kryds i kalenderen, for kollektionenen lander i butikkerne den 13. august, og vi forventer, at den bliver udsolgt mindst lige så hurtigt, som Kates forlovelseskjole.

Kjolen til venstre er en budgetvenlig udgave af den klassiske Issa-model, du ser til højre.
Der er lidt forskel på kjolernes længde, men ellers er ligheden da slående?
Læs mere om: