SHOPPING

Shop sæsonens fineste sommerbukser

Den danske sommer kalder på bukser, som kan klare den lumre varme om dagen, men også holde dig lun, når solen går ned. Heldigvis byder denne sæson på et hav af skønne florlette sommerbukser i lækre materialer.

Vi har allerede set en del til det danske sommervejr, hvor vejret har været perfekt til shorts og nederdel. Hvis du ikke er til shorts eller nederdel, findes der heldigvis også et hav af fine sommerbukser, som du kan have på selvom solen skinner.

Florlette silkebukser

På en varm sommerdag er en af sommerens favoritter den florlette silke sommerbuks, som er noget af det mest behagelige at have på. Samtidigt med de er behagelige, er de også fashionable at se på, og kan styles til både hverdagen og byturen. Silke materialet får nemlig bukserne til at ”skinne” lidt, som kan gøre den mere fin og festlig end normale løse bukser.
Skal du ud og rejse i år, er disse bukser et must og helt geniale til både flyveturen og dagenes aktiviteter.

Der findes et hav af varianter – både stribede, ensfarvede og en hel del blomstrede, så der er rig mulighed for at finde netop det par, der matcher din garderobe og personlige stil.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du denim denne sommer

70’er stilens flarebukser

Til de lidt kølige sommerdage- og aftner er 70’er stilens flarebukser kommet tilbage i modebilledet.
De er både fashionable og får dig til at se godt ud, men kan samtidigt også holde dig varm på de kølige dage. Styler du flarebukserne med en cool t-shirt eller en simpel top, får du et lækkert hverdagslook. Finder du i stedet en fin jakke og en finere, som top som f.eks. en halternack, frem, har du et gennemført look, du kan bruge i byen.

LÆS OGSÅ: Bolchestriber der er lige til at spise 

Stylingtip: Om du har de lette silkebukser eller flarebukserne på, så tag et par stiletter eller med i tasken, så du let kan peppe dit look op fra dag til aften. Fuldend eventuelt stilen med et par statement-øreringe.

Lad dig inspirere i galleriet her, og find dine nye sommerbukser:

Sommerbukser du vil elske

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER