SHOPPING

Shop sommerens smukkeste slå om-kjoler

De flatterende slå om-kjoler er igen tilbage denne sommer, og i forskellige længder og mønstre. Du kan få styling tips og shoppe de flotteste slå om-kjoler lige her.

Den ultimative sommerkjole må denne sæson igen blive slå om-kjolen. Og det er der god grund til! Med bindebånd, der fremhæver taljen og en smuk V-udskæring, er kjolen smuk og stilet. Slå om-kjolen kan uden tvivl bære et outfit i sig selv. Og så kan den styles op til fest og ned til hverdag med de rette accessories.

LÆS OGSÅ: 13 smukke sommerkjoler

Slå om-kjolen er ikke bare smuk og stilet – den er også super behagelig at have på, og så kan den redde enhver tøjkrise.

Slå om-kjolens historie

Tilbage i 30’erne, hvor den ellers sofistikerede slå om-kjole blev spottet første gang, havde designer Charles James noget helt andet i tankerne: en såkaldt ’Taxi Dress’, som var designet til kvinden på farten, som nemt skulle kunne skifte tøj på bagsædet i taxaen.

I 1970’erne kom slå om-kjolen frem igen, denne gang af Diane Von Furstenberg, der ikke havde i tankerne at kjolen ville blive så ikonisk i modebranchen. Kjolen, som skulle være perfekt til den moderne, business kvinde, da den både er elegant men praktisk, blev hurtigt rigtig populær, og tog modeverdenen med storm, og ses i dag stadig i Von Furstenbergs, samt mange andres, kollektioner.

9 smukke slå om-kjoler

Herunder finder du 9 smukke slå om-kjoler, du kan bære hele sommeren – og langt ind i efteråret (og vinteren for den sags skyld) med strømper eller bukser under.

Slå om-kjolen til (sommer)festen

Denne kjole er en sommerfest i sig selv. Du kan bære kun den, og være sikker på, at du ser brand godt ud.


Rixo, 2.800 kr. Kan købes online HER

Slå om-kjole i klassisk design

Denne slå om-kjole er det lidt mere sikre valg, hvor du kan smide et par flade sandaler på til gåturen på stranden, og have et par stiletter med i tasken til sommerfesten bagefter.


Designers Remix, 1.499 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din sommerkjole på 4 forskellige måder

Feminin slå om-kjole

Denne slå om-kjole fra Stine Goya er både sommerlig og feminin. Du kan style den med et par pumps til fest eller flade sandaler til hverdag.


Stine Goya, 2.600 kr. Kan købes online HER

Slå om-kjole med blomster

Hvis du står og mangler en kjole til sommerens festlige begivenheder, vil du ikke have glæde af at anskaffe dig denne smukke slå om-kjole fra Dries Van Noten. Så er det bare  på med et par lækre sommersandaler, med eller uden hæl, og en sommerdrik i hånden – og så er du ’good to go’.


Dries Van Noten, 8.395 kr. Kan købes online HER

Pudderfarvet slå om-kjole

Dette er en fin slå om-kjole, hvor der sker meget, men alligevel er den rolig at kigge på. Den her kjole kan du sagtens bruge i hverdagen når du skal ud med veninderne og sludre over en iskaffe.


Sofie Schnoor, 799 kr. Kan købes online HER

Slå om-kjole med smukke detaljer

Blomsterprint kan man aldrig få nok af, og på denne smukke slå om-kjole fra Birgitte Herskind, sker der meget. Den har de smukkeste forårs- og sommerfarver, som du kan style med både hvide sneakers og høje hæle, alt efter anledning.


Birgitte Herskind, 2.999 kr. Kan købes online HER

Slå om-kjole, der er gul som solen

Gul er en farve, der hitter stort i år. Hvis du tør våge dig ud i farven, er det her det bedste bud på en skøn gul kjole, med lidt lyserøde detaljer – to farver der går perfekt sammen til sommeren. Høje som flade sandaler vil være en smuk sammensætning hertil.


Ganni, 1.935 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Smukke, hvide og flagrende sommerkjoler

Elegant slå om-kjole

Babyblå og brede skuldre kan du aldrig gå galt i byen med. Smid et par lækre stiletter på fødderne, og du er klar til festen. Denne slå om-kjole kan også sagtens gå an til arbejdsdage med et par støvler og et par bukser indenunder, hvis det er køligt.


Rotate Birger Christensen, 2.015 kr. Kan købes online HER

Slå om-kjole med dyreprint

Denne seje slå om-kjole er til dig, der ikke er så meget til de lyse sommerfarver. Selvom farverne ikke er så iøjefaldende, gør printet på kjolen den speciel. Du kan sammensætte et lidt mere råt outfit med støvler eller sneakers til kjolen.


Max Mara, 3.650 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 9 kjoler til den næste havefest