SHOPPING

SHOPPING | 10 skønne accessories til efterårsgarderoben

Lækre accessories kan gøre underværker for ethvert outfit. Udnyt efterårskulden til at finde dine rå støvler og dine yndlings skindhandsker frem. Suppler gerne dine items med nye, der kan bringe ekstra kulør og fornyelse til dit look. Her er INs 10 favoritter!

Pift dit hverdagslook op med efterårets farverige accessories

Efteråret kan for mange være en af de mere grå og kedelige årstider, men det behøver din garderobe ikke at være!

Vi har allerede set, hvordan diverse modehuse sætter kulør på tilværelsen med farver i blandt andet rødlige og grønlige nuancer - så der er ingen undskyldninger for, ikke at investere i nogle nye items til at supplere tidligere års fund og all time favoritter.

Det betyder dog ikke, at den klassiske sorte hat ikke kan få en plads på hylden også, tvært i mod er det godt at have basis items til at matche med de mere farverige og larmende accessories.

Det er imidlertid ikke altid, at vi tør springe ud i farverige prints og neonfarver, men denne sæson lægger op til en blid overgang fra den sikre sorte til den stilede røde.

LÆS OGSÅ: MODE | 5 accessories, der løfter dit outfit

Det er nu du kan sætte din indre farvelade fri og sammensætte looks på tværs af farver og prints. Der er derfor ingen grund til, at dine accessories ikke også skal friskes lidt op.

IN giver dig her inspiration til, hvordan du kan pifte dine dagligdagslooks op med hatte, handsker, halstørklæder og andre items, der gør den kolde tid lidt varmere.

Her er de 10 bedste accessories til din efterårsgarderobe. Klik dig gennem galleriet og shop dine favoritter: 

Shop efterårets accessories

LÆS OGSÅ: TOP 11 | De mest ikoniske frakker, jakker og blazere nogensinde

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER