SHOPPING

SHOPPING | 11 farverige skjorter

Skjorter er og bliver et fast item i garderoben. Og i denne sæson giver vi plads til alverdens farver og mønstrer. IN har udvalgt 11 farverige favorit skjorter.

De farvefyldte skjorter

Den ydmyge klassiske skjorte er hverdagens helt, som kan redde ethvert outfit, når tiden er knap. Den har og vil altid være er sikkert køb, men det er sjældent med skjorten, at vi skejer ud. Ofte bliver vi ved den sikre hvide eller lyseblå skjorte, som passer med størstedelen af klædeskabet.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | De rekonstruerede skjorter

Men denne sæson ligges der op til, at der gerne må være knald på skjorten, både hvad angår mønstre og farver. Så har du forelsket dig i en pink skjorte med flæser eller en blå med prikker, så er det nu den skal med hjem i skabet. Danske designere som, Designers Remix, Ganni og By Malene Birger har alle hver deres take på den farverige skjorte. Her er det både den grønne men også den lyserøde nuance, som viser sig denne sæsons styles.

Er du alligevel i tvivl om, hvilken farverige skjorte du mangler i klædeskabet – så lad dig inspirere af redaktionens 11 favoritter:

11 farverige skjorter

LÆS OGSÅ: TREND | Slip skjorten løs