SHOPPING

20 flotte vinterstøvler

Når det er koldt udenfor, skal fødderne holdes varme i et par stilfulde vinterstøvler. Læs med her, hvor IN har fundet sæsonens 20 største støvletendenser- og favoritter.

Derfor skal du investere i et par gode vinterstøvler

En god vinterstøvle kan holde dine fødder varme i flere vintersæsoner, hvis den er af en god kvalitet og du passer godt på dem. Derfor er det altid værd at overveje at investere i et par vinterstøvler med et tidløst design, så du slipper for at skulle ud og købe et nyt par hver gang året går på held.

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends 2019-2020

Måske har du allerede et par lækre vinterstøvler i garderoben, som med lidt pleje kan klare en sæson eller to mere, eller også er du på udkig efter dit næste par vinterstøvler, som skal bringe dig og dine fødder lune gennem de næste vintre.

Årets flotteste vinterstøvler

Herunder finder du 20 par flotte vinterstøvler, som vil bringe dig stilsikkert gennem vinteren – og den næste og næste igen.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterfrakker

Moonboots

Moonboots, der oprindeligt var ment til skisport, er blevet en uundgåelig klassiker, når det gælder vinter og holde fødderne varme! Invester i denne fine shearling version, som skiller sig ud fra mængden.

 

Moon Boot hos Mytheresa, 2.975 kr. Kan købes online HER.

Høje støvler

Høje støvler er kommet mere og mere på mode. Gør dit outfit en tand mere sexet med et par høje støvler, som disse fra Aquazzura. De kan både bruges over et par jeans til et afslappet look, eller styles med en fin kjole eller nederdel.

 

Aquazzura, 9.650 kr. Kan købes online HER.

De uldne

Uldne teksturer forbindes ofte med hygge og sommerhusstemning, men det gør Max Mara op med. Gør vinteren varm med disse smukke, uldne sko fra Max Mara, der ikke blot er varme men stilrene. Skoens neutrale tone gør, at de er nemme at style samt brugbare til mange forskellige looks.

 

Max Mara hos Mytheresa, 3.495 kr. Kan købes online HER.

Læder Prada

Er du god til at passe på dine sko, er disse hvide, læder Prada støvler noget for dig! Med den smukke hvide farve opløftes den ellers tunge vinterstøvle til en elegant accessory, der kan ændre looket på et outfit på et splitsekund.

 

Prada hos Mytheresa, 6.635 kr. Kan købes online HER.

De praktiske vinterstøvler

Praktik og mode har haft en turbulent historie om aldrig at gå helt hånd i hånd. Det har Ganni gjort en ende på med disse militærinspirerede vinterstøvler, der ikke blot kan klare alt terræn men også er vandtætte og varme.

Ganni, 2.499 kr. Kan købes online HER.

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Loafers

Loafers er kommet mere og mere på mode det sidste stykke tid – og det er vi glade for! Med en varm sok, kan du nemt tage dine loafers fra efteråret hen til vinteren. 

Gucci, 4.845 kr. Kan købes online HER.

Med lidt hæl

I efteråret har vi set flere og flere sko blive dekoreret på nye og smarte måder. Skoen fra Isabel Marant er blevet dekoreret med nitter i et fint mønster, som mikser den feminine silhuette med de ellers rå nitter. Er du normalt mere til en lille hæl på dine sko, så er disse Isabel Marant støvler perfekte til dig.

Isabel Marant, 9.765 kr. Kan købes online HER.

De chunky støvler

Et par chunky støvler giver dit outfit en rå detalje og er perfekt til både jeans, kjole og et par bermuda shorts. 

By Malene Birger, 2.999 kr. Kan købes online HER.

Den klassiske vinterstøvle 

Støvlen fra Balenciaga er en klassisk støvle, men med et fint logodetalje på snuden. Den stilrene, sorte støvle går til alle looks, og kan nemt styles til et afslappet dagslook med en strik, men kan også tages i brug til middagen ved blot at tilføje lidt farve på læberne eller en fin bluse.

Balenciaga, 8.115 kr. Kan købes online HER.

Nye materialer 

Chanel har været kendt for deres brug af tweed, siden brandets start. Tweed er ikke ofte et materiale, der forbindes med vinterstøvler, men hvis der er nogen, som kan få det til at fungere, så er det selvfølgelig Chanel!

 

Chanel, 10.170 kr. Kan købes online HER.

Kædedetalje

Hen over efteråret har vi set flere og flere mærker dekorere snuden af skoen med en kædedetalje.

Billi Bi, 1.499 kr. Kan købes online HER.

Den simple 

Er du til en helt simpel men smuk sko, er støvlen fra Chanel en perfekt investering til dig.

Chanel, 9.780 kr. Kan købes online HER.

Lækkert læder

Lige fra Marnis populære trunk-taske til deres støvler, så forstår italienerne god kvalitet, og hvordan læder skal se ud.

Marni, 6.330 krKan købes online HER.

Den stilrene cowboystøvle

En cowboy-inspireret støvle er efterhånden et must-have i enhver kvindes garderobe. Invester i den fine, men enkle version fra Gianvito Rossi.


Gianvito Rossi, 7.820 kr. Kan købes online HER.

Chelsea-støvlen

Chelsea-støvlen findes i utallige afskygninger, men denne fine version fra ATP Atelier er alligevel en hjertestjæler med dens smukke efterårsfarve og enkle snit.

ATP Atelier, 3.200 kr. Kan købes online HER.

Leg med farver

Repetto har taget en klassisk støvle og piftet den op med smukke farver. Med deres store udvalg af farver, kan du lege rundt med forskellige nuancer, og vælge, hvilken farve som du skal styre gaden med denne vinter.

Repetto, 2.940 kr. Kan købes online HER.
 

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine sko

Kontraster

Hugo Boss’ logo med en rød streg skaber en smuk kontrast til den ellers monotone støvle, hvilket giver støvlen et meget unikt udtryk.

Hugo Boss, 2.299 kr. Kan købes online HER.

Fine detaljer

Chloés ikoniske nittestøvle er fortsat uundgåelig. Derfor er det et sikkert køb til dig, som mangler en pæn, men rocket støvle i garderoben.


Chloé, 7.260 kr. Kan købes online HER.

Klassisk med et twist

Umiddelbart ligner støvlen fra Jimmy Choo en klassisk sort støvle, indtil ens øjne lander på den unikke, legesyge hæl, der giver skoen en masse personlighed.

Jimmy Choo, 7.410 kr. Kan købes online HER.

Pelset 

Jimmy Choos støvle med pelskant er svær ikke at have lyst til at hoppe ned i! Dens fine ydre af ruskind samt pelskant skaber et komfortabelt look, der bliver raffineret af den smukke blokhæl og fine snører.

Jimmy Choo, 8.005 kr. Kan købes online HER.