SHOPPING

SHOPPING | 11 flotte jakker til efteråret

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige jakke til efteråret? IN har udvalgt 11 af sæsonens lækreste jakker, der både kan lune dig og få dig til at se chic ud i efterårsblæsten.

De lækreste jakker til efteråret

Mangler du at finde den helt rigtige efterårsjakke? Efteråret har for alvor ramt os og derfor skal den helt rigtige, varme jakke findes. Uanset om du er til den klassiske trenchcoat, den praktiske jakke eller den vamsede med pels, byder dette efterår på et hav af smukke jakker.

LÆS OGSÅ: TOP 11 | De mest ikoniske frakker, jakker og blazere nogensinde

Hvis du skal tage en af de største efterårstendenser til dig, skal du gå efter en jakke der skiller sig lidt ud. Ikke nødvendigvis meget, men den klassiske og stilsikre garderobe består ikke længere af småkedelige items i sort, hvid og grå. Derimod skal dine go-to items være noget særligt, der skiller sig ud i snit, farve eller mønster alt efter hvad der passer til din stil. Gå derfor efter en jakke, der lever op til dette, det er trods alt et af de items vi bruger mest igennem efteråret og vinteren.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterjakker, der holder dig varm hele vinteren

IN har her samlet 11 af de fineste jakker, du kan gå efteråret og vinteren i møde med – se og shop dem direkte fra galleriet:

Se og shop efterårets lækreste jakker

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER