SHOPPING

SHOPPING | 11 maxikjoler til hverdag og fest

Maxikjolen er en klassiker i sommergarderoben. De lange kjoler er et hit til hverdag, sommerens havefester så vel som på stranden. IN har udvalgt 11 af sæsonens smukkeste maxikjoler, som du kan tage på allerede nu på en varm forårsdag.

De 11 smukkeste maxikjoler

Maxikjolen er trendy igen denne sæson – og gudskelov for det. De lange kjoler er yderst feminine, behagelige at have på og lette at style, da kjolen er et helt outfit i sig selv. Dermed er det med god grund til, at maxikjolen er en klassiker i sommergarderoben. Og den kan allerede tages i brug nu på en varm forårsdag med bare ben under. Hvis du ønsker at forlænge kjolens levetid og allerede tage kjolen i brug nu, kan du med fordel style maxikjolen med langskaftede støvler med hæl eller med et par stramme jeans på indenunder, hvilket er en udpræget tendens i gadebilledet i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Shop 9 smukke slå om-kjoler

Maxikjolerne er fantastiske, og i denne sæson kommer de i både lyse sommerfarver som lyserød, lyseblå og sart beige men også i den dybe røde farve, som er særligt toneangivende denne sæson, og som helt bestemt vil skabe blikfang til dit look.

LÆS OGSÅ: TREND | Forårets power-farver

Fællesnævneren for sæsonens fineste maxikjoler er uden tvivl det sirlige mønster af enten vilde blomster, små prikker eller raffinerede tern.

Lad dig inspirere i galleriet, hvor IN har samlet 11 af sæsonens smukkeste maxikjoler. Du kan shoppe din favoritkjole direkte under billederne. 

11 udvalgte maxikjoler | SHOPPING

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 13 kjoler til hverdag og fest til foråret