SHOPPING

12 overgangsjakker til foråret

En lækker overgangsjakke er essentiel i garderoben - både i overgangen fra vinter til sommer og fra sommer til vinter. Find din nye overgangsjakke lige her!

Dagene bliver længere, luften lunere og humøret højere. Foråret er på vej, og vi kan ikke vente! En ny sæson betyder også udskiftning i gardeoben, hvad end du skal på loftet og finde forårs- og sommertøjet frem fra gemmerne, eller om du planlægger at gøre et par nye investeringer. 

LÆS OGSÅ: Forårets fedeste sneakers

Når det kommer til overtøj, er det næsten umuligt at undvære en lækker overgangsjakke. For selvom det næsten ligger i ordet, at overgansjakken byder forårs- og efterårssæsonen velkommen, kan den nemt styles over en let sommerkjole eller bruges på de kolde dage som supplement under en stor vinterfrakke.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Der laves hver sæson mange udgaver af den perfekte overgangsjakke i mange forskellige farver, snit og materialer, og de holder gerne flere sæsoner – derfor er det en god idé at købe den helt rigtige overgangsjakke, som passer til dig, og som ikke ender bagest i skabet allerede til efteråret. 

Lad dig inspirere af nedenstående 12 overgangsjakker, som kan købes online nu. Måske finder du netop dén, du ønsker. I denne sæson finder du overgangsjakker med sprudlende farver, denim inspireret fra tidligere årtier og sikre klassikere som læderjakker, trenchcoats og uldne blazere. 

LÆS OGSÅ: Forårets 4 største modetrends

12 overgangsjakker til foråret

En overgangsjakke er et vigtigt item i enhver garderobe. Vi har samlet 12 fine overgangsjakker, som er perfekte til det snarlige (og længe ventede) forår, vi går i møde.

Orange blazer med bælte

Den brændte orange var over alt på catwalken i forbindelse med SS20-shows, og denne blazer har både den vovede farve og et klassisk snit.

Blazer fra De La Vali, 5.620 kr. Kan købes online HER

Ternet blazer i uld

En klassisk blazer i uld er ikke til at komme udenom denne sæson, og den kan være en fast del af garderoben for både kvinder og mænd. Brug den uldne blazer som den perfekt overgangsjakke med en sweater indenunder, til en kølig sommeraften eller en dag på kontoret.

Blazer fra Samsøe Samsøe, 2.200 kr. Kan købes online HER

Turkis uldjakke

Hop i denne lækre overgangsjakke fra Helmut Lang i en skøn blanding af uld. Den holder dig varm, mens du drømmer dig væk til smukke sydeuropæiske strande.

Jakke fra Helmut Lang, 6.650 kr. Kan købes online HER

Klassisk sort læderjakke 

Læderjakken svigter aldrig, og den findes i et utal af variationer og farver. Den kan bruges til alle anledninger – til festen, til jobbet eller til søndagsgåturen. Med en tyk sweater indenunder i det tidlige forår eller efterår går du sjældent galt i byen. Så her kan det betale sig at investere i en god en af slagsen, som kan være en del af din garderobe i mange år. 

Læderjakke fra Meotine, 2.200 kr. Kan købes online HER

Bomberjakke 

Selvom vi er på vej mod lysere tider, kan denne lækre, mørke bomberjakke sagtens fungere som en ideel overgangsjakke til foråret. Med de hvide striber og det fine baroktryk er jakken en kombination af det sporty og det feminine.

Bomberjakke fra Dolce & Gabbana, 11.253 kr. Kan købes online HER

Klassisk trenchcoat

En klassisk trenchcoat er svær at komme udenom, og den findes i mange forskellige farver og snit. Trenchcoaten kan bruges til hverdag, men kan nemt styles festligt med en kjole og stiletter, så du kan bruge den til forårets fester.

Trenchcoat fra Totême, 5.982 kr. Kan købes online HER

Boucléjakke

Denne fine boucléjakke stråler af forår, lange sommeraftener og lækker sol. Den er perfekt til sæsonens festlige arrangementer, da den giver lidt mere liv til dit outfit end en almindelig blazer. 

Bouclejakke fra Sand Copenhagen, 2.995 kr. Kan købes online HER

Ternet jakke

Tern er altid på mode, så selvfølgelig er de også en del af modebilledet denne sæson. Der findes mange forskellige ternede overgangsjakker – store tern som små tern og i en masse forskellige farver. Denne overgangsjakke fra Ninna Ricci tager i den grad hul på foråret med sin smukke blå farve.

Ternet overgangsjakke fra Ninna Ricci, 14.921 kr. Kan købes online HER

Denimjakke

Netop nu lader designere sig inspirere af 70’erne og 90’erne, når de designer denimjakker – du kan vælge en helt klassisk denimjakke eller en med lidt flere detaljer.

Denimjakke fra Tommy Hilfiger, 1.200 kr. Kan købes online HER

Quiltet lyserød jakke

Pasteller sætter kulør på foråret, og de yndige farver minder os om, at foråret er her. Denne lyserøde overgangsjakke er til det tidlige forår, hvor temperaturerne endnu ikke er på sit højeste. Tør du hoppe i en mere fremtrædende farve, er den quiltede overgangsjakke fra Arket måske noget for dig.

Overgangsjakke fra Arket, 990 kr. Kan købes online HER

Lys overgangsjakke

Når foråret kommer, får vi lyst til at gå i lysere klæder. Denne jakke fra fra IRO gør jobbet til perfektion.

Boucléjakke fra IRO, 4.200 kr. Kan købes online HER

Kort pelsjakke

En pelsjakke behøver ikke være lig med vinter og kolde dage. Invester i en kort pels som denne fra Stand Studio, som er et bud på en blød overgangsjakke – den kan styles med et par jeans til hverdag, men fungerer også til festlige arrangementer.

Imiteret pels fra Stand Studio, 2.942 kr. Kan købes online HER