SHOPPING

11 smukke tasker til fest

Leder du efter den perfekte accessory til julens fester? Se nærmere på de smukkeste tasker til fest her.

Nogle mener, at man ikke kan få for mange tasker. Her på redaktionen er vi ikke uenige. Og mindst en af disse skal være den gode gamle festtaske, som for de fleste er uundværlig. Se her, hvilke andre tasker der er uundværlige i garderoben.

LÆS OGSÅ: 10 festlige clutches

Tasken har de sidste mange sæsoner fået en helt afgørende betydning for vores outfits og looks, og den kan i mange tilfælde være et af de bærende elementer. Det gælder selvfølgelig også, hvis ikke især, når vi går til fest. Her kan tasken dresse jeans og en T-shirt op, give et lille farve-splash til vores sorte kjole eller supplere vores i forvejen lækre festoutfit til perfektion.

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Der skal selvfølgelig også være plads til de mere klassiske tasker, hvor specielt det helt simple grafiske snit stadig hitter på både catwalk og i gadebilledet. Men hver ikke bange for at mixe materialer, farver og mønstrer. Og brug gerne taskerne som prikken over i’et i din styling. Således at det klassiske julefrokost outfit lige kan få et twist, når der kommer farve på tasken eller omvendt kan det spraglede outfit dæmpes lidt af en mere klassisk taske.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Grå taske til fest

Med sin smukke grå farve, flotte dyreprint og kæde, er denne Naledi taske et ønske værd. Den ekstravagante udseende gør den perfekt at tage med til en fest i den søde juletid.

Grå taske med kæde, Naledi Copenhagen, 4.921 kr. Kan købes online HER

Mønstret taske til fest

Denne fine lille taske med smukt By Malene Birger-signaturmønster vil se perfekt ud til din sorte kjole der skal luftes i byen. Som en ekstra bonus har den en aftagelig nøglering med en tilhørende pung i samme mønster, du kan bruge til mange ting.

Mønstret taske, By Malene Birger, 2.299 kr. Kan købes online HER

Lyserød skuldertaske til fest

En ultimativ festtaske. Med sin fine lyserøde farve og de mange gyldne knitter er den ikke til at undgå at få øje på.

 

Skuldertaske, Valentino, 11.554 kr. Kan købes online HER

Clutch til fest

Denne fine lille clutch, der er formet som en box, er nem at have med i hånden eller over skulderen med den tilhørende kæde.

Clutch box, Jimmy Choo, 6.341 kr. Kan købes online HER

Taske med frynser

En anderledes men cool taske med frynser fra Givenchy. Den er pyntet i sig selv, men dens mørke farve toner den lidt ned, så du stadig kan have den på til dit festlige outfit.

Taske med frynser, Givenchy, 14.900 kr. Kan købes online HER

Klassisk taske til fest

Det er altid godt at have en klassisk sort taske, som kan tages med en tur i byen igen og igen, uden du bliver træt af den. Desuden passer den til stort set alle outfits, så du behøver ikke den helt store farvekoordinering.

Sort skindtaske, Tom Ford, 16.800 kr. Kan købes online HER

Bordeaux taske til fest

Smuk skuldertaske i en pæn efterårsfarve, der med sin perfekte størrelse vil være god at have med over armen, når du skal til en af den kommende tids mange festlige begivenheder.

 

Bordeaux taske, Day Birger et Mikkelsen, 899 kr. Kan købes online HER

Beige taske til fest

Egentlig kan den både bruges til hverdag og fest, men med det rette outfit kan du virkelig pifte den op. Tasken kan både bruges som skuldertaske og clutch, da kæden er aftagelig.

Beige taske, Decadent, 1.850 kr. Kan købes online HER

Taske med fjer

Den er pyntet smukt med fjer, og med sin klassiske sorte farve vil den passe til ethvert smukt festoutfit. Dens anderledes form gør den helt unik. Den er derfor perfekt til dig, som gerne vil skille dig ud.

Taske med fjer, Staud, 2.797 kr. Kan købes online HER

Rød taske

Rød er altid et hit, når man skal klæde sig på til fest. Denne Fendi-taske har en smuk rød farve, små lædersløjfer samt en markant guldkæde, der gør den til den perfekte fest accessory.

Rød taske, Fendi, 14.770 kr. Kan købes online HER

Paillettaske

Pailletter i alle former og farver hører sig normalt til på en kjole. Men denne Paco Rabanne-taske bærer dem på en smuk og feminin måde. Med en meget pyntet taske behøver dit outfit ikke være noget vildt. Derfor vil denne taske være perfekt at have med til fest.

Paillettaske, Paco Rabanne, 4.849 kr. Kan købes online HER

Læs mere om: