SHOPPING

SHOPPING | 13 items til træning udendørs

Lysten til at træne udendørs stiger i takt med, at foråret spirer frem. Motivationen er helt i top, hvis du ifører dig det lækreste, nye sportstøj og har styr på dit træningsgear. IN har udvalgt 13 uundværlige ting til din udendørstræning.

Solen skinner, du har dine lækre, nye løbesko på fødderne, og har skruet op for din favorittræningsmusik i dine (trådløse) høretelefoner. Lysten til at træne udenfor kribler i kroppen, fordi det nu endelig er blevet forår med solskin, fuglefløjt og lunere temperaturer.

Det er dejligt, at rykke træningen udenfor som afveksling fra det lokale fitnesscenter, som blev benyttet gennem den lange vinterperiode. Der er desuden noget terapeutisk og afstressende ved at være ude i naturen, hvor du samtidigt får tiltrængt D-vitamin fra solen.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | De bedste hårprodukter til før og efter træning

Du får motivationen helt op, hvis du ifører dig det lækreste, nye sportstøj som både er funktionelt, komfortabelt og i et cool design. Hold dig ikke tilbage med at vælge dit træningstøj i friske farver, da det virkelig ser lækkert og sporty ud.

Hvis ikke du ønsker, at iføre dig et fuldt farverigt outfit, kan du udvælge nogle detaljer eller accessories i farver. Dine træningssko eller sports-bh er ideelle til, at tilføre farve til dit look, hvis du stadig ønsker at have sorte tights og en afdæmpet top eller sportsjakke på.

En velsmagende, sund juice er god at have med til at booste energien undervejs eller til at nyde på vejen hjem efter en veloverstået træningssession udenfor. Husk desuden solcremen, som med fordel kan være lavet specifikt til sport. God træning!

Lad dig inspirere af INs 13 udvalgte items til din udendørstræning. Shop dit favorititem i galleriet – der er motivationsgaranti:

13 items til træning udendørs

LÆS OGÅ: SUNDHED | 5 ting du ikke skal drikke før træning