SHOPPING

SHOPPING | 14 af de fineste slingback-stiletter til dit forårslook

En af denne sæsons store tendenser er den ikoniske slingback stilet både med og uden hæl. IN har udvalgt 14 slingback stiletter, som du kan hoppe i allerede nu.

Trenden med slingback stiletter fortsætter

Det engelske ord ’sling’ betyder strop eller rem, derfor den identiske stilet med rem om hælen har fået sit navn – slingback.

For knapt 60 år siden lancerede Chanel sin klassiske two tone-slingback. Siden da har designet været en inspirationskilde for mange andre brands, og i dag findes der adskillige udgaver af den feminine sko. Dette forår skal der gerne være knald på tilværelsen og modebilledet er fyldt med print, stærke farver, skinnende nuancer og more is more tendensen – og her er slingbacks skoen ikke nogen undtagelse.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Forårets 15 lækreste stiletter

Intet kan peppe et outfit op, som et par lækre stiletter. Og her kan slingbacks gøre underværker for dine forårsoutfits. De kan fungere som et feminint touch til et ellers casual look, som fx til et par jeans og en hvid T shirt.

Tip: Brug dine slingsback stiletter med en sok i forårets farver!

Har du svært ved at finde netop den slingback stilet, der passer ind i din garderobe? Så tag et kig i galleriet blandt redaktionens slingback favoritter: 

14 slingback sko | SHOPPING

LÆS OGSÅ: Slingback stiletten er tilbage