SHOPPING

15 sandaler med hæl, du vil elske hele sommeren

Hop i et par sandaler med hæl for at tilføre længde til sommerstængerne. Sandaler med hæl klæder ethvert forårs- og sommerlook, om de er udstyret med spinkel eller robust, høj eller lav hæl. Her er 15 af de lækreste sandaler med hæl til dig.

Sandaler med hæl er forårets og sommerens it-sko

Sandaler med hæl har vundet sig en plads i vores (fashion)hjerter. De er fine, feminine og behagelige at gå rundt i – også en hel dag på kontoret eller ude med veninderne. Blandingen af stilet og sandal gør, at du kan bruge den samme sko til at dresse helt op eller helt ned. Brug den som en chik hverdagssko eller som dansevenligt alternativ til de høje feststilletter ved sommerens havefester. 

LÆS OGSÅ: 12 fine overgangsjakker

Hvis du er komfortabel på høje hæle, vil en hæl bidrage til en flatterende holdning og tilføre længde til sommerstængerne.

Der findes ekstremt mange flotte sandaler med hæl denne sæson, så du har rig mulighed for at vælge netop det par, som passer til dig i både stil og hælhøjde, så du kan gå sommeren i møde med stil.

LÆS OGSÅ: 4 skomærker, der laver behagelige stiletter

15 sandaler med hæl til din sommer

Herunder finder du hele 15 smukke, sjove og farverige sandaler med hæl, som du med glæde vil sætte fødderne i hele sommeren lang.

Sorte sandaler med hæl

Disse sorte sandal-stiletter fra Notabene er nedtonede og simple. De kan gå til både jeans om dagen og en festkjole om aftenen.

 

 

Sandaler fra Notabene, 2.300 kr. Kan købes online HER 

Sandfarvede sandaler med hæl

Naturfarver som beige, sandfarvet og olivengrøn har i den seneste tid domineret modebilledet, og det fortsætter den kommende sommersæson. Sandalerne fra Bottega Veneta følger denne trend og er samtidigt lidt sjove med en usædvanlig rem omkring forfoden og storetåen.

Sandaler fra Bottega Veneta, 4.950 kr. Kan købes online HER

Blå sandaler med hæl

De sjove blå sandaler fra By Far er lige til at stikke fødderne i med den enkle, brede rem hen over foden.

Sandaler fra By Far, 2.550 kr. Kan købes online HER

Sandaler med firkantet sål

Denne sandals sål har en firkantet snude, som er super moderne. Sandalerne går især godt med et løst jakkesæt, som ses over alt lige nu.

Sandaler fra A.W.A.K.E. Mode, 3.500 kr. Kan købes online HER 

Sandaler med hæl og bred læderrem

Disse sandaler har et tungt look med den brede hæl og læderrem. Netop det tunge, næsten træskos-lignende look er meget in dette forår og sommer og var over alt til dene seneste modeuge – oftest i flad udgave.

Sandaler fra Chloé, 4.630 kr. Kan købes online HER

Sandaler med plateauhæl

Sandalerne fra Gucci har en stor plateausål og en tyk hæl, som igen giver det tunge, lidt klodsede look. Disse sandaler er desuden i creme-hvid - en rigtig sommerfarve! 

Sandaler fra Gucci, 5.160 kr. Kan købes online HER 

Sandaler med hæl i ruskind

Er du mest til nedtonede farver, er den brune ruskindssandal fra Sofie Schnoor perfekt med den lille vinge-detalje ved anklen.

Sandaler fra Sofie Schnoor, 1.199 kr. Kan købes online HER

Røde sandaler med hæl

De pangfarvede sandaler fra Billi Bi kan du iføre dig, hvis du skal ud og danse en sommeraften. En kort kjole i rød eller sort vil fuldende salsastilen.

Sandaler fra Billi Bi, 1.399 kr. Kan købes online HER

Ferskenfarvede sandaler med hæl

De skønne sommerlige sandaler er både budgetvenlig og gode at gå i grundet de mange remme. Dans natten ind til sommerens fester i de ferskenfarvede sandaler!

Sandaler fra Tamaris, 499 kr. Kan købes online HER 

Sandaler med blomsterprint

Intet er mere sommerligt end et blomsterprint. Er du til de helt tunge sandaler, er Miu Mius kæmpestore, plateauhæle ideelle. 

Sandaler fra Miu Miu, 5.175 kr. Kan købes online HER 

Lyserøde sandaler med hæl

Sommeren er i dén grad sæspn for pasteller! Her i barbielyserød 00’er-facon.

Sandaler fra Gucci, 4.125 kr. Kan købes online HER 

Lyseblå sandaler med hæl

Disse sandaler i babyblå med en fin, metallisk detalje på remmen er geniale til sommerens havefester. 

Sandaler fra Guess, 999 kr. Kan købes online HER 

Sandaler med hæl og lang rem

En lang, tynd rem, som går et stykke op ad benet, kan bruges på flere måder: Bare ben eller sandalremmen bundet uden på løse bukser, ofte herre-inspirerede jakkesætsbukser.

Sandaler fra Arket, 1.245 kr. Kan købes online HER 

Høje sandaler med flettet rem

Hvis der skal ske noget anderledes på din fod, er denne sandal fra Apair med en vinrød, flettet rem ret fin. Skoen vil gå rigtig godt til en hvid tshirt og et par lyse jeans.

Sandaler fra Apair, 2.499 kr. Kan købes online HER 

Brune lædersandaler med hæl

De høje sandaler fra Rodebjer er i en lækker karamelfarve og har en bred rem som holder foden fast. En idé kunne være at bruge dem med en creme-hvid blondekjole og nogle guldsmykker.

Sandaler fra Rodebjer, 2.700 kr. Kan købes online HER