SHOPPING

15 stiletter til fest

Stiletter går aldrig af mode, og der er altid plads til et ekstra par i skabet. Vi har samlet 15 af de flotteste, som du kan iføre dig til din næste fest.

Find de smukkeste stiletter til fest

Høje hæle pifter ethvert outfit op! Du kan løfte et sæt farverigt tøj med et par stilrene sorte stiletter eller give et jakkesæt eller en mørk kjole et mere festligt udtryk med farve, nitter eller glimmer på fødderne. For tiden er det den tungere, næsten klodsede form, som hitter, men du går sjældent heller galt i byen med en spinkel stilet. Vær ikke bange for materialer som eksempelvis trådnet, velour eller gennemsigtig plastik eller farver som metallic, rød eller army.

Skoene fuldender dit look, når du har fundet den perfekte festkjole og et par skønne accesories. En pæn taske til fest og et par øreringe er også med til at give et festligt udtryk.

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en hel dag i stiletter

I forhold til pasform er der også uendelige muligheder. Det vigtigste er, at du vælger en pasform, der passer til din fod og dermed en sko, der er komfortabel for dig. Det bliver altså bare lidt mindre sjovt, når ens sko klemmer de forkerte steder – især når de skal bruges mange timer i streg og helst på dansegulvet.

Har du forelsket dig i en klassisk stilet og ved, hvilken hælhøjde der er komfortabel for dine fødder, kan du investere i et par eksklusive sko. Få dem forsålet, og bring dem forbi en skomager i ny og næ - så kan du have glæde af dem i mange år.

15 stiletter til fest

Uanset hvilken stil du er til, kan du finde inspiration nedenfor.

Stiletter med rem

Denne sorte sandal-stilet fungerer med nærmest alt! At de er helt åbne på nær to smalle remme gør, at de får et let og sommerligt look.

 

Stiletter fra Gianvito Rossi, 5.598 krKan købes online HER

Guldstiletter

Disse stiletter i metallisk guld og med gennemsigtig rem er perfekte, hvis skovalget skal drejes i en festlig 90’er-retning.

 

Stiletter fra Prada, 4.600 kr. Kan købes online HER

Farverige stiletter

Endnu en 90’er-klassiker er tilbage. Disse Manolo Blahniks, som kan fås i et hav af forskellige farver, er oplagte til fest, men er også smarte til et par jeans og en t-shirt - eller måske en sommerkjole?

 

Stiletter fra Manolo Blahnik, 5.815 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 stiletter med rem

Stiletter med veloursløjfe

Den store sløjfe på stilettens snude er perfekt, hvis du har bare ben og gerne vil have noget fylde på foden. Som en lækker og festlig detalje er skoen i velour.

 

Stiletter fra Custommade, 1.700 kr. Kan købes online HER

Klassiske sorte stiletter

Når vi taler om stiletter, kan vi vist ikke komme udenom den sorte pump. Dette par fra notabene er i lak, hvilket løfter dem fra det helt klassiske udtryk og gør, at de bliver end tand mere festlige. Og så er de endda bæredygtigt fremstillet!

 

Stiletter fra Notabene, 2.200 kr. Kan købes online HER

Spidse stiletter

Loafers ses ofte i modebilleder for tiden, særligt brune eller sorte med læderflæser og et spænde over snuden. Balenciaga har beholdt de sidstnævnte elementer, men har ellers drejet den klassiske loafer i deres helt egen retning; i hvid med spids snude og løftet op på en høj, smal hæl. 

 

Stiletter fra Balenciaga, 5.965 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 4 skomærker, der laver behagelige stiletter

Pistaciegrønne stiletter

Her er et godt eksempel på én af de lidt tungere sko, som er overalt for tiden. Skoens facon og farve passer perfekt til et blødt sæt i røde eller brune nuancer. 

 

Stiletter fra Dries Van Noten, 3.735 krKan købes online HER

Stiletter med lav hæl

Hvis du ikke kan overskue en hel aften i tårnhøje stiletter, men alligevel gerne vil op på en hæl, er disse fra Stine Goya måske en løsning. Sæt dem eventuelt sammen med et par hvide bukser og en pastelfarvet bluse.

 

Stiletter fra Stine Goya, 2.000 krKan købes online HER

Grønne stiletter

Stiletterne her har lidt samme facon som de pistaciegrønne pumps, men de er mere åbne, og der er mere knald på farverne. Desuden har stiletterne her også en rem om anklen med krystaller på, der pynter som et ekstra smykke. Derfor er det oplagt at style skoene med en kort kjole, så anklerne ikke dækkes.

 

Stiletter fra Gucci, 5.175 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 4 festlige clutches

Brune stiletter

De brunlige nuancer giver et retro look og leder tankerne hen på ene herresko. Derfor ville stiletterne fungere godt med et festligt jakkesæt i sort - eller i en pastelfarve, hvis du er ekstra modig.

 

Stiletter fra Jacquemus, 4.150 kr. Kan købes online HER

Stiletter med leopardprint

I disse mønster-miks-tider behøver du ikke længere et helt sort sæt til dine leopardstiletter. Sæt dem gerne sammen med pink, denim, pailletter, eller hvad du ellers kan finde på.

 

Stiletter fra Saint Laurent, 4.090 kr. Kan købes online HER

Stiletter med nitter

Valentinos nok mest kendte sko. De er nemme at style, og deres nitter giver outfittet lidt kant. De findes i flere forskellige farver og længder, så der er helt sikkert et par, der passer til dig.

 

Stiletter fra Valentino, 5.475 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 8 flotte (og nemme) frisurer til fest

Lyserøde stiletter

Den feminine. Skal der knald på dit skovalg, uden den står på glimmer, guld eller pangfarvet, er disse sommerfugle perfekte.

 

Stiletter fra Sophia Webster, 5.386 krKan købes online HER

 

Stiletter med bling

Pift dine fødder helt op med disse glitrende stiletter fra Aquazurra. Skoene tager fokus, og derfor kan dit outfit sagtens bestå af noget helt enkelt og sort – eventuelt med sølvsmykker til.

 

Stiletter fra Aquazurra, 6.626 krKan købes online HER

Lukkede stiletter

Lad os være ærlige: Det er ganske få dage om året, hvor det danske vejr rent faktisk arter sig til at have åbne sko på. Disse lukkede stiletter med krokodilletekstur er et superfint eksempel på, hvordan du bedre kan holde varmen på festlig manér.

 

Stiletter fra Apair, 2.199 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine stiletter