SHOPPING

15 støvletter til hverdag og fest

Et par gode støvletter er et must i en hver veludrustet garderobe lige så vel som habitjakken, den hvide skjorte og et par klassiske sneakers. IN guider dig her til sæsonens fineste af slagsen.

Støvletter til hverdag og fest

Støvletter er en klassiker til både hverdag og fest, og et par gode af slagsen kan bare et eller andet, som ingen anden sko formår. De kan understrege ethvert outfit på en elegant og stilfuld måde - og det bedste af det hele er, at du både kan bære dem til hverdag og fest. 

Naturfarver - som blandt andet chokoladebrun, terracotta og beige - er blandt noget af det mest populære, du kan stikker fødderne i lige nu. Pasform og materiale varierer bredt, men går du efter en firkantet snude, krokodille- eller slangeskinsprint eller lækkert, eksklusivt læder, er du sikret et stilsikkert løft til dit outfit.

LÆS OGSÅ: 4 farver, vi vil bære i 2020

Støvletter kan gå til de fleste outfits, men er især gode til jeans, bukser med vidde, lange kjoler og korte nederdele. Det et er nemlig her, støvlerne giver ekstra kant og får dit outfit til at se ekstra cool ud. Til hverdag kan du pifte dem op med en en af disse 13 lækre tasker til job.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

IN har fundet de flotteste og fedeste støvletter, du kan shoppe online netop nu, som både kan bruges i hverdagen på job og til de mere festlige arrangementer. 

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends

15 fede støvletter til hverdag og fest:

Støvletter med firkantet snude

Det hele startede, da Bottega Veneta lancerede deres Bloc boots med de firkantede snuder -siden da har utallige mærker forsøgt at gøre dem kunsten efter. Men kun få stikker den originale model! 

Støvletter fra Bottega Veneta, 5.900 kr. Kan købes online HER

Støvletter i imiteret krokodilleskind

De mørkebrune støvletter fra Ganni er lavet af kalvelæder og har med sit krokodille-imiterede skind et udtryk, du kan bære mange sæsoner frem. Er du mere til de langskaftede støvler, er de også at finde hos Ganni.

Støvletter fra Ganni, 3.129 kr. Kan købes online HER

Hvide støvletter i vintage-look

Disse støvletter fra Gianvitto Rossi har samme snit som mange af de støvler, du kan finde vintage. Måske du er heldig at finde et lignende par der, hvor du shopper vintage?

Støvletter fra Gianvitto Rossi, 5.750 kr. Kan købes online HER

Støvletter i imiteret slangeskind

Støvletter i imiteret slangeskind er en sikker vinder, og denne model i en lækker gulbrun farve er med sin chunky hæl behagelig at have på - både til en dag på kontoret og til en tur på dansegulvet.

Støvletter fra Chloé, 6.350 kr. Kan købes online HER

Olivengrønne støvletter

Jord- og naturfarver er fast inventar i denne sæsons modebillede, og den skønne olivengrønne farve er ingen undtagelse. 

Støvletter fra Reike Nen, 4.857 kr. Kan købes online HER

Sorte støvletter i læder

Er du ikke så meget til det chunky udtryk, og er du en garvet stiletgænger, kan du hoppe i disse stilsikre støvletter fra By Far. Ved første øjekast ser de ganske klassiske ud, men den spidste, lave hæl og den firkantede snude giver dem kant. 

Støvletter fra By Far, 3.400 kr. Kan købes online HER

Støvletter med tern

Tern er kommet for at blive - i hvert fald hvis du spøger Balenciaga. Her får de selskab af Balenciagas markante logo på snuden. 

Støvletter fra Balenciaga, 7.435 kr. Kan købes online HER

Chunky støvletter

Et par chunky støvletter går du sjældent galt i byen med - bogstaveligt talt. For disse er - trods sin høje hæl - forholdsvis nemme at gå i, og så pifter de et hvert outfit op. 

Støvletter fra Gucci, 7.323 kr. Kan købees online HER

Sorte og shiny støvletter

Vi ser masser af lak og læder i modebilledet lige nu, og disse simple, men skinnende støvletter fra Saint Laurent er en nem måde at give dit outfit lidt kant. 

Støvletter fra Saint Laurent, 5.566 kr. Kan købes online HER

Terracottafarvede støvletter

Når vi taler naturfarver denne sæson, er det ikke til at komme udenom terracotta. Vi spår, at den varme, organge farve vil finde vej til både fodtøj, frakker og uldne sweatre.

Støvletter fra Apair, 1.999 kr. Kan købes online HER

Støvletter med snørebånd

Vær ikke bange for det chunky look med kraftige, tunge hæle denne sæson. De brune læderstøvler med snørebånd fra Arket gør jobbet til perfektion!

Støvletter fra Arket, 1.500 kr. Kan købes online HER

Støvletter med nitter

Sæt lidt bling på sæsonen med disse støvletter fra Sofie Schnoor. 

Støvletter fra Sofie Schnoor, 1.599 kr. Kan købes online HER

Beige støvletter med smalt skaft

Det smalle, tætsiuddende skaft på støvletterne får dine ben til at syne længere og slankere. Gå efter et par i en neutral farve, så de kan gå til det meste i garderoben.

Støvletter fra Maison Margiela, 5.100 kr. Kan købes online HER

Chunky hvide støvletter

Buffalo-skoen føles måske liiidt som et levn fra 90'erne, som du ikke har lyst til at byde velkommen i skogarderoben igen? Men tunge, hvide chunky sko kan bare noget - se bare her! 

Støvletter fra Maison Margiela, 7.098 kr. Kan købes online HER

Støvletter i bordeaux

Disse lækre støvletter i bourdeaux kan bruges til både hverdag og fest.

Støvletter fra Billi Bi, 1.399 kr. Kan købes online HER