SHOPPING

SHOPPING | 7 feminine fund til din arbejdsuge

I INs november-nummer sætter vi fokus på, at kvinder ikke behøver at klæde sig som mænd for at blive taget alvorligt på arbejdspladsen. IN har udvalgt 7 feminine fund til din arbejdsgarderobe.

Som med alt andet handler arbejdslooket om balance og om at have klassiske styles i garderobe, du kan mixe og matche med, og hvor du stadig bevarer det professionelle udtryk.

Med klassiske snit, materialer af god kvalitet og flotte farver kommer man nemlig langt, og når man har basen i orden, kan man ofte tillade sig at eksperimentere lidt mere i form af både print og farver.

LÆS OGSÅ: 5 outfits til din arbejdsuge

Klassiske styles kan være i form af kassebukser, pencilskirts, blazere, skjorter og bluser, som kan have et mere eller mindre klassisk snit, men uafhængig af snit ender disse items altid med at give et fint og passende udtryk. Der findes også mange kjoler som har et godt snit til arbejdspladsen, og den må blot ikke være for kort, men faktisk gerne sidde til.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens udvalgte modefund | Back to Business

Stiltip:
Hvis går all-in på snit og materialer, kan det være en ide at holde lidt igen på print og stærke farver. Er snittet derimod mere simpelt, så tøv ikke med at vove dig ud i farver og print, som ofte kan pifte dit look lidt op.

I galleriet har vi fundet 7 lækre items til den feminine garderobe. 

7 feminine fund til din arbejdsuge