SHOPPING

SHOPPING | 7 jeans perfekte til foråret

Jeans er ikke til at komme udenom – heller ikke denne sæson. Gå på udkig efter denim-jeans med detaljer, som bliver forårets store trend. IN har udvalgt de 7 bedste jeans, du kan gå foråret i møde med.

Denim jeans, som vi kender dem, blev til i 1870’erne i et samarbejde mellem skrædderen Jacob Youphes og købmanden Levi Strauss – bedre kendt under brandet Levi’s. Dengang blev cowboybukserne fremstillet som arbejdstøj til guldminearbejdere, og har siden da været i rivende udvikling. Den dag i dag er jeans for alle - og anvendelig til alle lejligheder, hverdag som fest, med den rette styling. Læs mere om, hvordan du styler jeans til alle lejligheder HER.

LÆS OGSÅ: MODE | Gode farver til denim

Den store denim-trend dette forår er, at detaljeringen er fokus. Gå efter jeans med detaljer så som broderi, patches, lynlåse og frynser. Og hvis du allerede har investeret i 2016’s mest hypede bukser – de dekonstruerede denim-jeans kendetegnet ved de asymmetrisk afklippede ben a la Vetements - så på med dem igen denne sæson.

IN har udvalgt de 7 bedste jeans perfekte til foråret. Du kan lade dig inspirere af galleriet, og shoppe dit favoritpar direkte i galleriet. 

7 jeans perfekte til foråret

LÆS OGSÅ: TREND | Style dine strømper

Læs mere om: