SHOPPING

9 kjoler til den næste havefest

Sommer er lig med havefester. Det betyder, at du skal finde de lange, luftige og festlige kjoler frem. Få inspiration til hvilke kjoler der hitter denne sommer lige her!

Havefester er bare lidt sjovere i sommerhalvåret - og det er med god grund. Det er en fornøjelse at klæde sig fint og festligt på, når vejret er godt. Du skal nemlig ikke tænke alt for meget praktik ind i dit outfit med overtøj, store trøjer og støvler.

Om sommeren kan vi meget nemmere hoppe i festkjolen og et par sandaler, når vi skal til udendørsfest. Udnyt det er sommer og hop i den farverige eller blomstrede kjole.

LÆS OGSÅ: sommerens smukkeste festsko

Sommerens kjole tendenser

De to største kjole tendenser denne sommer er gul og flæser. Gul giver den gyldne sommerkulør et ekstra pift – og her kan du både vælge mellem pastel eller neon-gul. Gul passer også godt til grøn og hvid, så style din gule kjole med en grøn clutch eller et par hvide sandaler.

Flæserne er kommet for at blive, og de er næsten umulige at undgå denne sommer. De ultrafeminine flæser klæder de fleste og giver et let og luftigt look.

9 festkjoler der hitter denne sommer

Mangler du inspiration til hvilken festkjole, du skal vælge? Så kan du her finde 9 festkjoler, der hitter denne sommer. Hvad end du er til farver eller kjoler af den mere simple slags, så finder du helt sikkert én, som falder i din smag.

1. Mintgrøn festkjole

Designers Remix kjolen har den smukkeste mintgrønne farve, som giver en flot talje. Style den med et par hvide sandaler samt en hvid taske, der fremhæver kjolens smukke farve.

Designers Remix, 2.599 kr. Kan købes HER

2. Gul festkjole

Svenske Rodebjer har lavet sommerens gule kjole med flæser. Kjolen er i 100 % silke, som gør den ekstra blød at have på.

Rodebjer, 3.595 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker, enhver kvinde må eje!

Plisseret festkjole

Plissé er en tendens vi igen ser denne sommer. Denne kjole fra Birgitte Herskind er perfekt til sommerens havefest.

Birgitte Herskind, 1.499 kr. Kan købes HER

4. Festkjole med stropper

Stropkjolen er super feminin, og den kan let styles med en fin cardigan.

Bernadette, 6.680 kr. Kan købes HER 

5. Luksus festkjole

Hvis du vil gå all-in denne sommer, skal du have denne Dolce & Gabbana kjole i det fineste kirsebær print. 

Dolce & Gabbana, 18.290 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 10 clutches til sommer

6. Flerfarvet festkjole

Hvis du ikke er helt komfortabel med sommerens mange farver, så er kjolen fra Liu Jo et godt valg. Festlig og elegant, men stadig meget sommerlig og let.

 

Liu Jo, 2.491 kr. Kan købes HER

7. Blomstret festkjole

Blomstermønstret er i alle afskygninger - store som små. Kjolen er perfekt til havefesten med et par rustfarvede sandaler og en flot lædertaske. Kjolen kan også bruges til vinter med et par jeans.

 

By Malene Birger, 2.599 kr. Kan købes HER

8. Lyserød festkjole

Stine Goya er kendt for sine flotte farver, og denne kjole er ingen undtagelse. Den fine lyserøde farve er et blikfang, der egner sig perfekt til en fest i det fri.

Stine Goya, 1.800 kr. Kan købes HER

9. Ternet festkjole

Luftig festkjole med en lille slids i siden, er det perfekte bud på en ternet festkjole denne sommer. Style kjolen med en stor flettet sommerhat og en strandtaske.

Rixo, 3.054 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 15 korte jakker til denne sommer

Læs mere om: