SHOPPING

Forårets fedeste sneakers

Nu går vi endelig mod lysere tider, og det er igen tid til at skifte de tunge støvler ud med et par fede sneakers. Hvis du heller ikke kan vente med at tage hul på foråret, så kan du allerede nu gå på opdagelse i IN's 12 favoritsneakers denne sæson.

Sneakers er et sikkert skohit, der til en hver tid kan tilføre et sporty element til dit outfit. Du behøver ikke at være på vej i træningscenteret for at iføre dig et par klassiske løbesko, men er du mere til de diskrete af slagsen, er der også masser af simple, mere klasiske sneakers at gå efter denne sæson.

Noget af det mest geniale ved sneakers er, at de kan sættes sammen med stort set alt. De er komfortable, de er altid på mode, og de fås i et uendeligt antal modeller - et par til en hver lejlighed. Miks dem med festkjolen, bukserne med svaj eller et par stramme jeans. 

Foråret er på vej, så lad os snørre skoene og tage et kig på sæsonens 12 fineste sneakers.

Foråret er bedst med sneakers på fødderne

Dette forår byder på sneakers i alle afskygninger. På catwalken ses både plateau, skrigorange, de "modige" af slagsen med masser af bling og udstyr - og så er det tid til et gensyn med en god gammel kending: Velcro. Kort sagt, sneakers-trenden stikker i mange retninger denne sæson. Er du mest til de mere neutrale af slagsen, er der dog også godt nyt; de hvide, grå og sorte sneakers går aldrig af mode! 

LÆS OGSÅ: Sådan rengør du dine sneakers

LÆS OGSÅ: andet forårstøj

Forårets 12 fedeste sneakers

Find dit par forårssneakers på listen herunder – de kan alle shoppes direkte online!

LÆS OGSÅ: Kender du de mest ikoniske sneakers? Og deres nyfortolkninger?

1. Store sneakers

Disse hvide sneakers fra Prada, som har en næsten plateau-størrelse sål, er et typisk eksempel på en klassisk sneaker, der har fået en lille deltage, der gør dem ekstra særlige. 

Sneakers fra Prada, 5.625 kr. Kan købes online HER

2. Grå sneakers

De grå sneakers fra New Balance var de første, som brandet producerede. 990-modellen så dagens lys for første gang tilbage i 1982, men fik sit andet gennembrud, da de i 2012 blev sat i produktion igen. De er et godt eksempel på den såkaldte ”far-sneaker”; New Balance fremhæver selv, at skoen fungerer på alt fra modeller i London til fædre i Ohio. Og så gør det bestemt ikke noget, at det er en rigtig behagelig sko, som går godt til noget så simpelt som et par jeans og en t-shirt.

Sneakers fra New Balance, 1.600 kr. Kan købes online HER

3. Retro sneakers

Adidas har i den grad talent for at lave klassikere, som holder, og de har derfor bragt mange af deres gamle modeller tilbage. Her er en sand 80’er-sko, som har været på mode de sidste mange år og ikke ser ud til at forsvinde igen lige foreløbigt.

Sneakers fra Adidas, 749 kr. Kan købes online HER

4. Skater sneakers

Endnu en sko, som er vendt tilbage. Den seneste Converse-bølge var i 00’erne, men nu tager de rampelyset igen. Uanset om de er høj -eller kortskaftede, og hvilken farve du vælger, så er du med på moden. Derfor er der rig mulighed for at finde et par, som matcher din garderobe.

Sneakers fra Converse, 850 kr. Kan købes online HER

5. Klimavenlige sneakers

Disse lækre, sandfarvede sneakers kan du vælge med god samvittighed. Veja kompenserer for deres CO2 aftryk, genbruger materialer og er fairtrade. Desuden producerer de mange af deres sneakers af vegansk læder.

Sneakers fra Veja, 1.167 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Forårets fire største modetrends

6. Metalliske sneakers

Disse sneakers fra Gucci er et godt eksempel på, at der gerne må være gang i den. Farven er metallisk udenpå, men stoffet inden i skoen er blomstret. Sammen med den røde detalje ved hælen kan man vist roligt sige, at Gucci ikke er bange for farve-, mønster- og materialemiks. 

Sneakers fra Gucci, 5.157 kr. Kan købes online HER

7. Løbesko

Trenden med sneakers, der enten ligner eller ér løbesko, ses over alt i modebilledet. Disse sneakers fra svenske Axel Arigato taler lige ind i trenden, og er parret her ikke nøjagtigt, hvad du leder efter, så hold øje med brandet, der med konceptet "drop of the weekend" lancerer et nyt produkt hver evig eneste uge. 

Sneakers fra Axel Arigato, 2.011 kr. Kan købes online HER

8. Sneakers uden snørrebånd

De hvide slip on-sneakers fra Tommy Hilfiger er nemme at stikke fødderne i, og så slipper du for at bruge tid på at binde snørrebåd. 


Sneakers fra Tommy Hilfiger, 999 kr. Kan købes online HER

9. Farverige sneakers

Foråret byder på masser af farver, og især farven "shocking pink" ses over alt i modebilledet. Med disse sneakers kan du både lyse gadebillledet op og være med på noderne. 

Sneakers fra Puma, 850 kr. Kan købes online HER

10. Hvide sneakers

De hvide sneakers går aldrig af mode, og det er et held, for de passer til alle farver og mønstre. De er oplagte, hvis du skal tone et outfit en smule ned eller gøre det mere enkelt og sporty,

 

Sneakers fra Reebok, 1000 kr. Kan købes online HER 

11. Sneakers med velcro

Velcro er tilbage, og det ses flere og flere steder. Blandt andet på Adidas-klassikeren her.

 

Sneakers fra Adidas, 749 kr. Kan købes online HER

12. Orange sneakers

Organge er en af sæsonens helt store farver, så hvis du kan lide den, skal du selvfølgelig have fingrene i et par sneakers i orange. 

Sneakers fra Arigato, 2.165 kr. Kan købes online HER.