SHOPPING

SHOPPING | Gul som solen

En af foråret hotteste farver er gul – gul i mange forskellige afskygninger. Både den stærke, solgule nuance og den pastelgule er smukt repræsenteret i forårets kollektioner. IN inspirerer dig til de fineste gule items, der kan shoppes netop nu.

Gul er forårets farve

Farven gul er en farve med en del begrænsninger, tilgengæld er den fantastisk smuk, når den bliver stylet helt rigtigt. På trods af Moschinos modige leg med rød og gul ala McDonald’s-logoet i en tidligere kollektion, er dette ikke en kombination, der altid går rent igennem.

Du bør i stedet gå efter at matche dine gule styles med enten denim eller navy. Dette er en mere nedtonet kombination, som giver dine jeans et frisk og mere sommerligt udtryk.

LÆS OGSÅ: Skønhedstendens: Gul og gylden

Hvis du er interesseret i en mere nytænkende kombination, kan du lege med pasteluniverset og bruge den gule farve sammen med lyserød eller lavendel. Især kombinationen af gul og lyserød ses en del på catwalken denne sæson.

Se med i galleriet for inspiration til gule styles, der kan opgradere din kommende forårsgarderobe – og shop dem direkte fra galleriet:

Shop forårets hotteste farve: gul

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 13 forårskjoler til hverdag og fest