SHOPPING

SHOPPING | Oversized tasker er forårets it-bags

More is more-tendensen er kommet for at blive – og det gælder særligt accessories. Oversized tasker er tilbage både på catwalken og i gadebilledet. Her får du de aller bedste af slagsen!

More is more

Store lommer, store øreringe og ekstra store tasker. Jo større, jo bedre. Vi så det på catwalken til diverse modeuger og bestemt også i gadebilledet.

Der er fuld fart på oversize-tendensen og særligt her er tasken kommet med på trenden. Ikke blot den klassiske store tote-taske, men alt lige fra clutches til Mulberrys ikoniske bayswater ses i maxi-størrelser.

Det er som en snigende modreaktion på de mange år med økonomiske kriser og den minimalistiske perfektionisme. Nu vil vi have mere, og hvad er bedre end en stor taske?

LÆS OGSÅ: 13 fashionable tasker til hverdag

En rummelig taske er noget af det mest indbydende i en travl hverdag. Ikke nok med, at du kan have din makeup med dig under armen, kan en oversized taske også indeholde store dele af klædeskabet, hvis der venter en middag direkte efter arbejde eller et vigtigt møde, der kræver skiftesko.

Oversized tasken indbyder til både praktik og forfængelighed. Hvad end, om der skal være plads til de tårnhøje stiletter, der ikke er gode til cykelturen eller nødvendige mellemmåltider i en travl hverdag, kan den store taske indeholde det hele.

Her på redaktionen er vi i hvert fald vilde med maxi-taskerne. Klik dig igennem galleriet, hvor du kan finde inspiration til dit næste oversized køb – og shop taskerne direkte fra galleriet:

Oversized tasker til foråret

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 tasker til fest