SHOPPING

SHOPPING | Red din tøjkrise med statement øreringe

Statement-øreringe er perfekte til at pifte dit fest-outfit op. IN har fundet 11 forskellige slags, så du kan gå på opdagelse - og måske finde din næste redning ud af tøjkrisen.

Red din tøjkrise

Den nyeste og hidtil nemmeste måde at være med på noderne på er med et par statement-øreringe. Statement-øreringene kan redde enhver tøjkrise og peppe det mest enkle outfit op - både til hverdag, men især også til fest!

LÆS OGSÅ: De fineste hårpynt til bryllup

Giv dit look et twist

Denne sæsons it-item må således være disse øreringe, som kan hjælpe alle ud af sommerens værste tøjkriser. Statement-øreringe skal være synlige, men de kan samtidig også sagtens være minimalistiske og ganske stilrene. Alt efter stil, humør og anledning kan man gå mere eller mindre ”all-in” på outfittet og øreringenes udtryk. De store øreringe er perfekte til de varme sommerdage, hvor tøjet gerne skal være let og enkelt, så varmen er til at holde ud. Pift derfor dit enkelte sommersæt op med statement-øreringe og giv det liv. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

De vilde øreringe kan derfor være med til at løfte vores stil både til hverdag og fest, og med det helt rigtige par kan du skabe et stil- og selvsikkert udtryk.

LÆS OGSÅ: 9 smykke tasker til sol og sommer

Statement-øreringe findes i mange afskygninger, og de kan sagtens findes til overkommelige priser, så derfor kan man roligt investere i mere end et par.

IN har udvalgt 11 af denne sæsons fedeste statement øreringe, se med her og få inspiration til din næste redning ud af tøjkrisen:

Smukke statement-øreringe til sommeren 2018