SHOPPING

SHOPPING | Sådan kan du mixe mønstre på tværs

Hvis du tør, er det super cool at mixe mønstre – også selvom det er tern, striber og leopard i ét outfit. IN inspirerer til 4 mønstrede outfits, som du kan styre stilsikkert gennem efteråret med.

Mix mønstre og shop looket 

Et outfit bestående at et mønster-mix kan være det mest stilsikre overhovedet, hvis det gøres rigtigt. Tern, striber og leopard kan dermed sagtens spille rigtig godt sammen og løfte dit outfit til nye højder. Du kan mixe to eller (højest) tre mønstre sammen og lade dem skabe outfittet alene eller du kan sammensætte de mønstrede styles med ensfarvede. På den måde kan du selv kontrollere, om dit outfit skal være meget iøjnefaldende eller blot have lidt variation.

LÆS OGSÅ: Brug mønstre og farver til at mixe materialer

STILTIP: Hvis der er harmoni mellem de mønstre, du vælger at mixe, så forbliver looket stilrent – og du undgår at det ikke bliver for rodet. Det er desuden en god idé at tilsætte enkle accessories til et outfit fuld af mønstre, så de enkelte styles ikke "råber i munden på hinanden.

I galleriet har vi udvalgt lækre mønstrede styles, som du kan mixe sammen. Lad dig inspirere af de 4 outfits og shop din favorit direkte fra galleriet.

Shop 4 mønstrede looks

SHOPPING | Sådan kan du mixe mønstre på tværs