SHOPPING

SHOPPING | Smykker til foråret

Smykker tilføjer personlighed til dit look. Med smykker kan du let tilføje det ekstra elegante lag detaljer, som vil opgradere ethvert look – både til hverdag så vel som til fest. Her til foråret vil især disse smykker funkle om kap med solen – og resten af året vil netop disse smykker også få dit look til at lyse op i mængden.

I Danmark mestrer vi vores brug af smykker. For det kan vi først og fremmest kan vi takke vores meget talentfulde og opfindsomme danske smykkedesignere: Georg Jensen, Ole Lynggaard og Orit Elhanati for at fremhæve nogle få. Disse designere - eller designvirksomheder - er ikke blot firstmovers i skabelsen af nye smykketendenser, som passer til den tid vi lever i og det tøj vi iklæder os - deres smykker er samtidig tidløse i stil og design.

Smyk dig hver dag, året rundt

Derfor kan du sagtens investere i et eksklusivt smykke (og ure), hvor håndværket og materialerne er i højsædet. Vælg et design, som taler til dig og din personlige stil, og som du synes er så smukt, at du vil elske at bære det 365 dage om året.

Det er ikke en overdrivelse at sige, at du kan bære dine smykker hver dag året rundt. Der er brudt op med den traditionelle måde at bruge smykker på, hvor smykkerne før blot blev taget på til fest, hvor det nu ses (og anses) mere og mere, at smykker styles med et afslappet hverdagslook. Smykkerne bliver dermed en del af dig og din personlighed – dit varemærke om man vil.

Selvom smykker ikke er ligeså trendbasserede som tøj, opstår der alligevel nogle strømninger, som er toneangivende indenfor smykkekunst. Dette forår byder på smykker i mere organiske udformninger, og med en mat finish.

Den nyeste og mest opsigtsvækkende trend for denne sæsons smykker, er legende og farverige perlebesatte smykker, eller smykker lavet af skinnende plastik. Disse smykker emmer af forår og sommer, og giver øjeblikkeligt lyst til en drink i vandkanten under åben himmel.

Den seneste bølge vi har set med store og iøjnefaldende statementsmykker trender stadig. Der er især kommet endnu flere store øreringe på markedet, som du både kan bruge traditionelt som et par eller nøjes med at bære én stor ørering, for at skabe asymmetri, overraskelse og kant til dit look.

LÆS OGSÅ: TREND | Smykker, der skaber dit outfit

Optimalt set har du en samling af smukke, klassiske smykker – måske med affektionsværdi – som du altid har på, og som du fra tid til anden kan bytte ud med nogle sjove og mere trendbasserede smykker.

IN har udvalgt sine favoritsmykker, der vil funkle om kap med solen til foråret. Du kan shoppe dit favoritsmykke direkte fra galleriet:

Shop forårets smykker

LÆS OGSÅ: Optimistisk mode | More is more