SHOPPING

SHOPPING | Sommerens farverige workwear

Sommeren er ofte lig med farver og mønstre, og det må også godt blive integreret i vores workwear-garderobe. Få inspiration til, hvilke styles, du kan investere i, hvis du vil give dine professionelle outfits mere farve, mønstre og liv.

Den skandinaviske stil har altid været underspillet og minimalistisk, hvilket har passet perfekt til en traditionel arbejdsgarderobe. Men den farveløse stil er i opbrud og snart vil skandinavisk stil være lig med farver og mønstre, men stadig på stilren vis, naturligvis.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Opgrader din workwear-garderobe

Det betyder også, at den klassiske arbejdsgarderobe ligeledes gerne må få noget mere farve og mønstre - og hvilket bedre tidspunkt at tilføje det end nu, hvor forår og sommer så småt er over os?

Workwear, der tør lidt mere

Det er selvfølgelig vigtigt, at du fortsat har et professionelt udtryk i din arbejdsgarderobe, og at dit look ikke bliver for rodet at se på. Hvis du mikser mønstre og farver i ’for vilde’ kombinationer, kan du risikere at fremtone useriøs i professionelle sammenhænge. Se hvilke farvekombinationer, der hitter dette forår HER

Du kan derfor vælge at holde dig til ét mønster samt én farve for et sikkert look, men hvis du ønsker mere spræl, kan du mikse to mønstre. I så fald bør du dog holde dig til et roligt mønster ala prikker, striber eller tern og et mere sprælsk mønster ala blomster, altså en kombination af et roligt mønster og et sprælsk. Til mere festlige lejligheder kan du slå dig løs og lege med kombinationerne i mere modige  

Se med i galleriet for inspiration til, hvilke items der kan peppe din arbejdsgarderobe op til forår og sommer. Klik dig til dine favoritter her i galleriet:

Shop sommerens workwear

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 9 asymmetriske nederdele til foråret