SHOPPING

SHOPPING | Sommerens kimonoer – sådan styles de

Kimonoen og pyjamas-tendensen, som den udspringer af, har været en uundgåelig del af moden de sidste par sæsoner og den er slet ikke passé. IN har fundet sine 11 favoritter og viser dig, hvordan du bedst styler sommerens tendens.

God stil handler for de fleste om balance. Balance imellem dyrt og billigt, feminint og maskulint, pyntet og nedtonet, sporty og fint. Den perfekte hverdagsgarderobe er en stor balancegang og mestrer du denne kan du føle dig stilsikker i alle situationer.

Kimonoen er om noget et item, der kræver balance. Den kan bruges på mange forskellige måder, både til hverdag og fest, men den skal styles helt rigtigt for at det endelige look ser fuldendt ud og ikke blive malplaceret – over- eller underdressed.

LÆS OGSÅ: 11 udvalgte items til hjemmehyggen - der er kimonoer på listen!

Style kimonoen med dine yndlingsitems

Til hverdag vil den optimale måde at bruge din kimono på, være at kaste den over et par løse jeans og en hvid T-shirt og hoppe i dine yndlingssneakers. På den måde får du et helt afslappet look, der langt fra er kedeligt. Vis det alligevel er lidt for afslappet og cool til din smag, kan du bruge kimonoen lukket med løse bukser til og et par loafers. Det er mere feminint, men stadig nedtonet nok til et hverdagslook.

Til fest er kimonoen den optimale kjole. Den falder smukt på en hver kropstype og kan bruges både til støvler og stiletter, men er stadig også fin hvis man hellere vil have et par flade sko på. Ofte fungerer kimonoen også perfekt som en let jakke ud over din festkjole.

Som sagt er mulighederne mange så man kan med god grund investere i en ny én af slagsen. Måske din næste sommerkjole er at finde blandt de mange smukke kimonoer, du finder herunder i galleriet:

Shop sommerens kimonoer

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Blomstrede kjoler