SHOPPING

Sif Jakobs Jewellery åbner sin første Flagship Store

Sæt kryds i kalenderen, for den 11. november 2020 åbner Sif Jakobs Jewellery sin allerførste Flagship Store i hjertet af København.

Sif Jakobs, kvinden bag Sif Jakobs Jewellery, er særligt kendt for sine elegante smykker, der er inspireret af udenlandsrejser - og særligt Italien, hvor hun har boet og har en særlig kærlighed for. Flere af hendes kollektioner er derfor også opkaldt efter italienske byer.

Sif Jakobs’ smykkeunivers udmærker sig ved luksuriøse designs af høj kvalitet, der ikke ligger i urimelige høje prisniveauer.

Det danske smykkebrand, Sif Jakobs Jewellery, blev etableret i 2009, og har de seneste år gjort sig særligt bemærket på den internationale scene. 

LÆS OGSÅ: Her er historien bag Marys kærlighedssmykker

Smykkebrandet har vundet flere prestigefyldte priser herunder; Børsens Gazelle-pris som det mest innovative og hurtigst voksende danske smykkebrand, og internationale priser som årets ’Brand to Watch’ og ’Fashion Jewellery Brand of the Year’. 

Med mere end 10 år som etableret brand slår det prisvindende smykkebrand, Sif Jakobs Jewellery, nu dørene op for helt en ny Flagship Store på dansk jord. Beslutningen om en Flagship Store anses af virksomheden som en naturlig del af brandets ekspansionsstrategi. Beslutningen har været længe undervejs, og nu har Sif Jakobs endelig fundet de helt rigtige rammer for brandets allerførste Flagship Store; nemlig i hjertet af København.  

LÆS OGSÅ: Hertuginde Meghan: Det her er mit yndlings-accessory

Om den nye Flagship Store, udtaler Sif Jakobs i en pressemeddelelse: ”Jeg er spændt og forventningsfuld og kan slet ikke vente med at indrette og vise mine smykker i det univers, jeg altid har ville skabe med mit brand. Jeg glæder mig til at invitere vores kunder ind i vores egen butik, så vi kan møde dem i øjenhøjde og give dem den Sif Jakobs Jewellery oplevelse, som jeg håber, de vil synes om.” 

Hvis du ønsker at besøge Sif Jakobs luksuriøse smykkeunivers, så skal du altså skrive det magiske 11-tal bag øret. For det er altså d. 11/11 kl. 11:00 at dørene for første gang bliver slået op til den helt nye smykkebutik i indre København. 

Åbningsdato:

Onsdag d. 11. november 2020 kl. 11:00

Hvor: 

Ny Østergade 19, 1101 København K