SHOPPING

Skab dit eget smykke

Gennem Spinning Jewelrys nye kollektion kan du klæde dig med smykker, der udtrykker glæde og lethed.

Kollektionen temaer hedder Happy Days og Nature Nouveau og udforsker et univers fyldt med glæde. Smykkerne i Happy Days udtrykker behovet for glæde og lethed, imens Nature Nouveau er inspireret af den legende Art Nouveau stil fra forrige århundredeskifte. Spinning Jewelry lancerer desuden to smukke nye ringe fra Diamond kollektionen, der giver alle mulighed for at have en diamantring.

Sjove idéer
Smykkerne i Happy Days er fuld af sjove idéer og kan sættes sammen på alle mulige underfundige måder. Det enkle grafiske udtryk med geometriske former giver smykkerne et let og positivt look. Farvepaletten skaber glæde og optimisme med friske sommerfarver som mælkebøtte gul, lyseblå, lilla, turkis og orange.

Et drømmende univers
Art Nouveau stilen er inspirationskilden bag Nature Nouveau. Det ses i det drømmende univers, der er hentet i naturens mønstre og materialer, de svungne linier, stiliserede blomster og plantemotiver, som går igen i de feminine smykker. Her er farvepaletten hentet fra 70'erne, hvor Art Nouveau stilen også var den helt store inspirationskilde. Farverne er i glade farver som lavendel, lysegul, orange, kirsebær, pink, lysegrøn og mere klassiske farver som marineblå, sort, rødbrun, off white og oliven. Nature Nouveau temaet har et varmt og romantisk sommerlook, og smykkerne kan mikses i alle mulige farvekombinationer.

Smykkerne er faktisk ét produkt, som kan det hele. De kan tilpasses, så de passer til enhver tøjstil, situation og anledning. Med kollektionen kan du udtrykke din personlighed og historie gennem smykker i materialer og designs, du selv sammensætter.