SHOPPING

10 smykker hun ønsker sig i julegave

Diamonds are a girl’s best friend! Smykker er en fantastisk gave at give, da de ikke forgår og kan bæres hver dag. Her kan du finde det helt rigtige smykke til hende i julegave.

Giv hende smykker i julegave

Smykker er noget man kan eje hele livet og ofte vil vi forbinde dem med en person eller en begivenhed i vores liv. At modtage et smykke i julegave fra en af sine kære, vil altid ramme det helt rigtige sted og bringe glæde, der varer ved.

LÆS OGSÅ: Vil du gerne give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

De fleste forbinder smykker med kærlighed - ikke nødvendigvis kun mellem mand og kvinde - men alle former for kærlighedsrelationer. Og det gode ved smykker er, at de ikke behøver være det nyeste nye eller fuldstændig ekstravagante for at blive modtaget med kyshånd. Tværtimod kan en simpel sølvring sidde på fingeren i mange år og stadig se lige så skøn ud, som den dag du fik den.

Sidder du og kan nikke genkendende til dette mens du tænker på det smykke, du skal forære en af dine nærmeste til jul? Så kig med her!

LÆS OGSÅ: 20 julegaver til kvinden, der har alt

10 smykker hun ønsker sig i julegave

Herunder finder du 10 smukke smykker, som vil glæde hende, du holder af, at få i julegave.

Giv hende en ring i julegave

Med en smuk ring på fingeren vil dette års julegave altid være i hendes åsyn. Her er tre forskellige ringe, som vil glæde hende i julegave.

Den perfekte fingerring fra Sif Jakobs
Denne smukke ring fra Sif Jakobs vil være en perfekt gaveidé til kvinden, du elsker. Den er i rhodineret sterlingsølv og både enkel og unik på samme tid. Den er perfekt til kvinden, som godt kan lide simple smykker der taler for sig selv.

 

Sølvring, Sif Jakobs, 999 kr. Kan købes online HER

Ring fra Ole Lynggaard

Ole Lynggarard har en eksklusivitet og kræsen om detaljer, som virkelig kommer til udtryk i denne smukke ring. Det er næsten en drøm, der går i opfyldelse, hvis man er så heldig at få sådan en overdådig ring i julegave. 

 

Blooming ring, Ole Lynggaard, 17.900 kr. Kan købes online HER

Ring fra Engelbert

Den absolut vildeste ring - som vi nok kun kan drømme om... Ringen er i 18 karat hvidguld og med mange (!) brillantslebne diamanter.

Absolutely Knot, Engelbert, 189.000 kr. Kan købes online HER

 

Giv hende et armbånd i julegave

Forær hende du holder af et smukt armbånd i julegave. Her finder du to forskellige typer armbånd, som hun ønsker sig i julegave.

Armbånd fra Julie Sandlau

Julie Sandlaus design appellerer til enhver kvinde – hendes design er er både sofistikeret, feminint og tidløst. Dette armbånd i satinrhodineret sterlingsølv med en lyseblå krystal vil passe til ethvert outfit. 

Primini Braclet, Julie Sanlau, 1.150 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 tv-serier og film, du skal se i december

Armbånd fra Marlene Juhl Jørgensen
Dette er både et klassisk og moderne armbånd, der vil passe til ethvert outfit. En gave hun vil kunne beholde i mange år.

Lænkearmbånd, Marlene Juhl Jørgensen, 3.100 kr. Kan købes online HER

Giv hende en halskæde i julegave

Glæde hende med en smuk halskæde i julegave. Måske en af disse to eksemplarer vil være noget for hende?

Halskæde fra Sophie Bille Brahe 

Ethvert Sophie Bille Brahe smykke vil glæde under juletræet, men denne halskæde er særligt fin og så kan den bruges år efter år. 

Sirene, Sophie Bille Brahe, 4.430 kr. Kan købes online HER

Halskæde fra Stine Goya

Glæd hende med en farverig halskæde, som med garanti vil vække opsigt. Halskæden er lavet af glasperler i støvet rosa, fersken og grøn. 

Illianna, Stine Goya, 500 kr. Kan købes online HER

Giv hende øreringe i julegave

Øreringe er altid et hit. De skal ikke tilpasses i størrelse og de kan bæres af alle. Derfor er netop øreringe også en meget populær gave til jul. Herunder finder du forskellige øreringe, som vil glæde hende til jul.

LÆS OGSÅ: 20 julegaver, du måske mangler til hjemmet

Øreringe fra Mary Lou

Perleøreringe hitter altid, og er et sikkert valg, der både kan bruges til hverdag og fest. Og Mary Lous skæve og eventyrlige smykkeunivers vil med garanti være et julehit til kvinden der elsker at mikse forskellige smykker. 

Apisto ørestik, Marylou, 2.700 kr. pr. stk. Kan købes online HER

Øreringe fra Bottega Veneta
Bottega Veneta laver sko og tasker, der skiller sig ud - og nu også øreringe. De rå øreringe i sterlingsølv pynter særligt, når der er fest på programmet. Disse øreringe er en særlig god gave, da de måske er lidt anderledes fra det, mange vælger til hverdag.

Triangular hoops, Bottega Veneta, 5.210 kr. Kan købes online HER

Øreringe fra Georg Jensen

Georg Jensen er lig med godt håndværk. De mange smukke og klassiske smykker er tidløse og holdbare, og helt sikkert en gave, hun aldrig vil skille sig af med igen.

Fuson, Georg Jensen, 8.500 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Julegaven, der gør dig både gladere og rigere